Mikä on lempitekemistäsi Uudessakaupungissa? Osallistu kuvakisaan Instagramissa!

Kuva osallistu #ukielämää kilpailuun

Ota kuva lempitekemisestäsi Uudessakaupungissa, lisää kuvasi Instagramiin ja tägää se tunnisteella #ukielämää. Voit voittaa 150 € arvoisen lahjakortin vapaavalintaiseen ukilaiseen liikkeeseen! Osallistumisaika on 6.-27.9.2019. Antoisia kuvaushetkiä!

Kilpailun säännöt:

• Kilpailun järjestää Uudenkaupungin kaupunki.

• Kilpailuun voi osallistua 6.-27.9.2019 julkaisemalla kuvan julkisella Instagram-tilillä tunnisteella #ukielämää. Tunnistetta käyttämällä osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt.

• Kilpailuun voi osallistua useammalla kuvalla.

• Osallistujan tulee noudattaa Instagramin käyttöehtoja kuvan sisällön sekä immateriaalioikeuksien suhteen. Kuvan on oltava hyvän maun mukainen.

• Osallistuja luovuttaa oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa ja sen yhteydessä osallistujan nimimerkkiä / nimeä kaikessa kilpailuun liittyvässä viestinnässä.

• Kaupungin henkilökunnasta koostuva raati valitsee osallistujien joukosta kymmenen kuvaa, joiden kesken arvotaan kolme 150 € arvoista lahjakorttia uusikaupunkilaisiin liikkeisiin. Arvonta suoritetaan 27.9.2019 jälkeen.

• Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä.

• Instagram ei ole millään tavalla osallisena kilpailussa.