Liikunta

Menestyneiden urheilijoiden huomioiminen

Uudenkaupungin liikuntapalvelut huomioi vähintään SM-tasolla sijoittuneet yksilöurheilijat ja joukkueet. Valintavuosi on kalenterivuosi.

Urheilijan tai joukkueen tulee sijoittua kolmen parhaan joukkoon SM-, PM- tai sitä korkeamman tason kisoissa esim. EM-kisoissa.

Lisäksi valitaan vuoden junioriurheilija (18-vuoden ikään asti) ja vuoden urheilija. Vuoden urheilijat valitsee Hyvinvointi- ja vapaa-aika-lautakunnan nimeämä työryhmä.

Urheilijan tai joukkueen tulee olla ko. kalenterivuonna kirjoilla Uudessakaupungissa. Opiskelun vuoksi muualla kirjoilla olevat urheilijat huomioidaan, mikäli he edustavat uusikaupunkilaista urheiluseuraa.

Liikuntapalvelut pyytää uusikaupunkilaisilta urheiluseuroilta esitykset huomioitavista urheilijoista tai joukkueista 27.1.2019 mennessä. Samalla urheiluseura voi toimittaa vapaamuotoisen ehdotuksen vuoden urheilijan valintaa varten. Tämän jälkeen tulleita esityksiä palkittavista ei oteta huomioon.

Lomakkeet löytyvät: menestyneiden urheilijoiden palkitseminen