Seutu+ kausilippu käyttöön Ugin linjoilla - hyödynnä alennus!

Seutu+  seudullisen joukkoliikenteen lippu

Seutuplus kausilipulla voi matkustaa 30 päivää rajoituksetta valitun kelpoisuusalueen vuoroissa. Lippu on yhteensopiva eri liikenteenharjoittajien vuoroissa. Alkuvuoden 1.1.2023-30.4.2023 aikana joukkoliikenteen lipputuotteet on vapautettu arvonlisäverosta, joten myös Seutuplus lippu on 10 %:a normaalia edullisempi.

Vesimittareiden kausivaihdot jatkuvat Kalannin alueella viikolla 4-5

Uudenkaupungin Veden suorittamat vesimittareiden kausivaihdot jatkuvat Kalannin alueella viikolla 4 ja 5

Vesimittareita vaihdetaan, jotta mittaustulokset pysyisivät tarkkoina. Mittarit vaihdetaan pääsääntöisesti noin 10 vuoden välein.

Vesimittarin sisällä on vettä ja ilmakupla?

Vesimittarin asennuksen jälkeen näkyy mittarin lasin sisällä useasti ilmakupla ja vettä. Vettä mittarin sisällä on aina, mutta näkyvä ilmakupla poistuu ajan myötä mittarin sisältä.

Kouluun, musiikkiluokalle ja iltapäivätoimintaan ilmoittaudutaan Wilmassa

" "

Ensimmäiselle luokalle, musiikkiluokalle ja iltapäivätoimintaan ilmoittaudutaan sähköisesti Wilma-järjestelmässä. Huoltajille lähetetään helmikuun alussa kirje, jossa on ohje Wilma-tunnuksen luomiseen sekä ilmoittautumiseen.

Syksyllä 2023 koulunkäynnin aloittavien ensimmäisen luokan oppilaiden kouluun ilmoittautuminen päättyy 1.3.2023. Musiikkiluokalle ilmoittautuminen päättyy 17.2.2023 ja iltapäivätoimintaan 31.3.2023.

Uudenkaupungin monitoimijatalo Wintteriin haetaan julkista taidetta

=""

Uudenkaupungin kaupunki hakee taiteilijoita toteuttamaan julkista taidetta vuonna 2025 valmistuvaan Wintteri-monitoimijataloon. Taideteoksia toteutetaan 1-2 kappaletta ja niiden on tarkoitus valmistua rakennuksen käyttöönottoon mennessä.

Monitoimijatalo Wintterin tuleva palvelutarjonta on Suomen monipuolisin ja sinne sijoittuu poikkeuksellisen moniammatillinen yhteisö. Rakennuksessa toimii peruskoulu, lukio, päiväkoti, nuorisotyö sekä mittavien liikuntapalvelujen lisäksi kansalaisopisto ja musiikkiopisto. Sinne rakentuu myös sisäliikuntahalli ja uimahalli.

Seniorikortin käyttöedut laajentuneet

Uusikaupunkilaisille senioreille tarkoitettu Seniorikortti 65+ käyttöedut ovat laajentuneet vuoden alussa.

Uudenkaupungin hyvinvointi- ja vapaa-aikalautakunta on päättänyt laajentaa kortilla saatavia etuja liikuntapalvelujen lisäksi myös kulttuuripalveluihin.

Lisätietoja kortin eduista voi kysyä:
Uudenkaupungin uimahalli puh. 050 4205 203
Kulttuuripalvelut puh. 050 4205 401
Museo puh. 044 351 5447

Uudenkaupungin liikuntapalvelut hakee tiimiinsä liikunnanohjaajaa

Liikuntapalvelut on yksi viidestä hyvinvointi- ja vapaa-aikapalvelujen yksiköstä. Liikunnanohjaajan tehtäviin kuuluu liikuntapalvelujen kehittäminen yhdessä muun henkilökunnan kanssa, liikunnanohjaus kaikille ikäryhmille ja erityisryhmille sekä liikuntaneuvonta osana kaupunkilaisten poikkihallinnollisen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen työtä. Lisäksi koulujen uinninopetus ja vapaa-ajan uimakoulujen järjestäminen lapsille ja aikuisille kuuluu tehtävänkuvaan. Osa liikunnanohjaajan työpanoksesta käytetään myös uimahallin uinninvalvontaan.

Uusikaupunki mukana Matka 2023 -messuilla Helsingissä

Valitse Uusikaupunki -esitteen kansi

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut järjestetään kolmen vuoden tauon jälkeen 19.-22.1.2023 Helsingin messukeskuksessa. Uusikaupunki on mukana messuilla omalla ständillä, Suomen Saaristo -nimeä kantavalla yhteisosastolla. Osaston numero on 6n 48-3. Yhteisosastolla ovat mukana myös Turku, Naantali, Salo, Parainen, Kemiönsaari, Kaarina, Rauma, Pori, Ahvenanmaa, Taivassalo ja Kustavi.

Uuteenkaupunkiin haetaan koulunuorisotyöntekijää

Uudenkaupungin kaupunki hakee koulunuorisotyöntekijää määräaikaiseen 12 kuukauden mittaiseen työsuhteeseen.
Koulunuorisotyöntekijän tehtäviin kuuluu koulunuorisotyön toteuttaminen Uudenkaupungin yhtenäiskoululla ja Kalannin koululla. Kohderyhmänä ovat pääosin yläkouluikäiset nuoret. Työn painopisteenä ovat erityisesti nivelvaiheessa olevat oppilaat. Lisäksi tuetaan maahanmuuttaja- ja ukrainalaisten nuorten integroitumista kouluyhteisöön ja Suomeen.

Vesimittareiden kausivaihdot jatkuvat Salmen alueella viikolla 3

Kuvassa vesimittari
Uudenkaupungin Veden suorittamat vesimittareiden kausivaihdot jatkuvat Uudenkaupungin alueella.