Kaupunkisuunnittelu

Mältinkallion rakentaminen on alkanut

Ketunkalliolla alkaa ensimmäisen puukerrostalon rakentaminen lähiaikoina. Tontin raivaustyöt ovat jo alkaneet.

Mältinkalliolle suunnitellut neljä kerrostaloa.
Mältinkalliolla on nyt alkanut tapahtua. Perjantaina alkoivat alueella puunkaatotyöt ja niiden jälkeen alkaa maaston louhinta. Kortteliin on tarkoitus rakentaa kaikkiaan neljä kerrostaloa ja pysäköintialue.
Talot tulevat olemaan 49-asuntoisia ja 7-kerroksisia (+ullakko ja kellarikerros) ja niiden rakentamisessa käytetään massiivipuurakennetta (CLT-rakenne).
Mältinkallion talot on tarkoitus myös rakentaa ARAn lainoittamina vuokrataloina. Rakennuttajana hankkeessa toimii Keijo Ullakko kumppaneineen.
Rakentaminen lähtee nyt liikkeelle kaikkien tonttien maastotöiden rakentamisella ja yhdellä talolla. Ensimmäinen talo rakennetaan korttelin Hakulintien puoleiseen reunaan ja valmis sen arvioidaan olevan noin vuoden kuluttua.

Mältinkallion sijainti internetkarttapalvelussa >
Puiden kaato alkoi perjantaina 19.10.2018 Näkymä Hakulintien ja Tokmannin suuntaan.
Näkymä Mältintien ja Ketunkalliontien risteyksen suuntaan. (Kuva 19.10.2018)
Moto raivaa aluetta tuleville asunnoille ( Kuva 19.10.2018)
Kaavassa kortteliin on varattu tontit neljälle kerrostalolle (AK) ja autopaikoille (LPA). Ensimmäinen talo rakennetaan tontille nro 3.
Video perjantailta, jolloin korttelin raivaustyöt alkoivat.
Ja tilanne alueella 25.10.2018