Lukulumo -kuvakirjapalvelu on avattu kaikille poikkeustilanteen vuoksi

Lukulumo -palvelun logo.
ILT Oppiminen on avannut Lukulumo -palvelunsa poikkeustilanteen vuoksi kaikkien saataville. Lukulumo on varhaiskasvatukseen suunnattu digitaalinen työkalu, joka tarjoaa laajan valikoiman kuvakirjoja suomeksi ääneen luettuina. Palvelusta löytyy yli 300 suomenkielistä kirjaa, joista monia voi kuunnella yli 45 eri kielellä.

Vapaassa käytössä oleva lukulumokoti-tunnus on voimassa 13.5. asti ja lukulumon Home Access tunnus uusikaupunkilaisille koululaisille 31.5. asti.

Lataa sovellus älylaitteellesi (iOs- ja Android-käyttöjärjestelmät) sovelluskaupasta ja kirjaudu sisään seuraavilla tunnuksilla:

Päiväkotilaiset
Käyttäjätunnus: lukulumokoti
Salasana: 987654321

Koululaiset
Käyttäjätunnus: uusikaupunki
Salasana: lukulumo

Lukulumon verkkosivuilta löytyy ilmaisia webinaareja, joista saa vinkkejä miten ja mihin sovellusta voi käyttää.

Lisätietoja:
www.iltoppiminen.fi