Liikunta

Liikuntakysely

Vastaa liikuntakyselyyn, osallistut samalla arvontaan!

Alla olevasta linkistä pääset vastaamaan kyselyyn

www.urhes.fi/uusikaupunki

Arvontapalkintoina:

• Kaksi 100€ lahjakorttia paikalliseen urheiluliikkeeseen

• Uudenkaupungin uimahalliin 25kpl lippuvihkoa

• Uimahallin kuntosalille kaksi 10kpl lippuvihkoa

• Kalannin kuntosalille vuoden kausimaksu

Liikuntapalvelut arvioi kaupungin asukkaiden liikunta-aktiivisuutta säännöllisesti osana terveyden ja hyvinvoinnin kehittämistä. Liikuntatutkimuksessa selvitetään myös kuntalaisten tyytyväisyyttä liikuntapaikkoihin ja palveluihin. Tavoitteena tällä tutkimuksella on saada tietoa yli 18-vuotiaiden uusikaupunkilaisten liikunnan nykytilasta, sekä tietoa kaupunkilaisten tyytyväisyydestä liikuntapaikkoihin ja palveluihin. Myös kaupunkilaisten odotuksista ja toiveista saadaan tärkeää tietoa. Tutkimustulosten kautta pyritään kehittämään ja parantamaan palveluita, sekä ennen kaikkea aktivoimaan ihmisiä liikkumaan terveytensä kannalta riittävästi. Tutkimus on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Vastausaikaa on 15.10. asti.