Liikunta

Liikunnan vertaisohjaajakoulutus

Uusia liikunnan vertaisohjaajia koulutetaan tammikuussa.

Uudenkaupungin vanhuspalvelut ja liikuntapalvelut järjestävät yhteistyössä liikunnan vertaisohjaajakoulutuksen.

Koulutus on tarkoitettu liikuntaryhmien vapaaehtois-, harraste- ja vertaisohjaajille. Mukaan ovat tervetulleita esim. kunnan-, eläkeläis-, vammais-, ja kansanterveysjärjestöjen, urheiluseurojen toiminnan piirissä mukana oleva tai ohjaajaksi aikova tai muuten vain liikunnasta kiinnostunut.

Kurssi ei velvoita sinua ohjaamaan vaan saat rauhassa kurssin aikana miettiä omia mahdollisuuksia vapaaehtoisena.

Koulutuksen tavoitteena:
  • saada tietoja ja taitoja iäkkäiden voima- ja tasapainoharjoittelusta sekä sen vaikutuksesta toimintakykyyn
  • oppia ohjaamaan iäkkäiden omaehtoista sekä ryhmässä tapahtuvaa voima- ja tasapainoharjoittelua
  • eväitä oman liikuntaryhmän perustamiseen, oli se sitten kävelykerho tai tasapainojumppa
  • oppia tukemaan iäkkäiden omia voimavaroja ja edistää vertaistukea liikunnassa

Koulutuspäivät:
maanantai    21.1. klo 12.00 – 16.00
maanantai    28.1. klo 12.00 – 16.00
maanantai       4.2. klo 12.00 – 16.00
maanantai       11.2. klo 12.00 – 16.00

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 17.1. mennessä:
Heidi Vuori