Suomi

Lasten- sekä äitiys- ja perhesuunnitteluneuvoloiden yhteystiedot muuttuvat

Vauva kuva


Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen yhteistoiminta-alueen lasten- sekä äitiys- ja perhesuunnitteluneuvoloiden yhteystiedot muuttuvat
1.3.2021 alkaen.


Jatkossa neuvolaan saa yhteyden takaisinsoittopalvelun kautta maanantaista torstaihin kello 8-15 ja perjantaisin 8-14 välisinä aikoina. Palvelun tavoitteena on sujuvoittaa asiointia niin asiakkaiden kuin ammattilaistenkin näkökulmasta. Asiakkaalle pyritään soittamaan takaisin saman päivän aikana. Poikkeustilanteista tiedotetaan erikseen.


Numerot uuteen palveluun ovat
puh. 02 4612518 Lastenneuvola
puh. 02 4612519 Äitiys- ja perhesuunnitteluneuvola


Palvelu on samanlainen kuin alueen avoterveydenhuollon, työterveyshuollon ja hammashoidon yksiköissä.  Palveluun soittaessa saat valita kunnan, jonka neuvolaan toivot yhteyden. Lisäksi voit sanella esimerkiksi toiveen oman tutun terveydenhoitajan yhteydenotosta.
Vanhoista numeroista ohjataan puhelut automaattiin kuukauden ajan, jonka jälkeen vanhat numerot poistuvat käytöstä. Päivitämme nettisivuillemme uudet numerot. Jos jokin yhteystieto mietityttää, voit tarkistaa numeron: https://uusikaupunki.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/neuvolat .
 

Lastenneuvolaan lisätään sähköistä asiointia

Lastenneuvoloissa on otettu käyttöön sähköinen ajanvaraus. Ajan voi varata ajan sähköisesti, kun kysymyksessä on 1, 2, 3, 5, tai 6 -vuotiaan tarkastus: https://ajanvaraus.uusikaupunki.mediatri.fi/.

Aikoja tulee varattavaksi kaikkiin alueen lastenneuvoloihin. Nettisivuilta voi myös tarkistaa neuvolapiirit ja muut lisätiedot. Myös nämä tullaan tulevien viikkojen aikana päivittämään. Jatkossa osa laajoihin terveystarkastuksiin liittyvistä lomakkeista tullaan toimittamaan sähköisesti osana omaolo -kokonaisuutta.