Kysely ulkoalueiden kalusteista ja varusteista

Uupuuko reittisi varrelta levähdyspaikka? Eikö koirankakkapussille löydy roskista?

Nuoret Myllymäen penkillä

Uudenkaupungin kaupunki pyytää kuntalaisilta palautteita ja ehdotuksia ulkovarusteiden ja -kalusteiden sijainneista ja tarpeista. Paikka johon ulkokalusteita tai -varusteita toivotaan voi olla esimerkiksi ulkoilualue, puisto tai kadunvarsi. Tavoitteena on sijoittaa penkkejä ja muita varusteita käyttäjien kannalta juuri oikeisiin paikkoihin ja kerätä palautetta tulevaa varten. Muistathan perustella vastauksesi.

Kysely on avoinna 21.10. saakka.

Kyselyyn voi vastata karttapohjaisen kyselylomakkeen kautta, jolloin voit merkitä suoraan kartalle paikan jota toiveesi koskee tai voit jättää palautteesi ja ehdotuksesi perinteisemmän verkkokyselylomakkeen kautta.

Lisäksi voit jättää palautetta kirjallisessa, vapaamuotoisessa muodossa kirjastoautoon, Kalannin kirjastoon, kirjaamoon tai palvelupiste Passariinpassari@uusikaupunki.fi. Toivomme, että esim. eläkeläisyhdistykset auttaisivat jäseniään palautteen jättämisessä tai toimittaisivat vaikka yhteisen palautteen.  Myös Sakunkulman henkilökunnalle voi kertoa ehdotuksista.