Kalannin kuntosalin asiakastyytyväisyyskysely

Kyselyn tavoitteena on selvittää asiakkaiden tyytyväisyyttä Kalannin kuntosaliin.

Leviteannostelijoiden käyttö laajenee Uudessakaupungissa kaikkiin kouluihin

Foodduck -leviteannostelijan kuva
Vuoden 2019 keväästä Pohitullin koulussa käytössä olleiden ympäristöystävällisten FOODDUCK®-leviteannostelijoiden käyttö laajenee nyt seitsemään uuteen kouluun.

”Kokemukset automaattisista annostelijoista ovat olleet niin positiivisia, että olemme päättäneet hankkia annostelijat kaikille kouluille. Käyttöönotto aloitetaan jo tämän vuoden aikana ja tavoitteena on, että annostelijat ovat jokaisessa koulussa käytössä tammikuun alkupuolella”, kertoo ruoka- ja puhdistuspalvelupäällikkö Helvi Hyrynsalmi.

Itsenäisyyspäivän tilaisuudet 2019

Siniristilippu liehuu
Tervetuloa Itsenäisyyspäivän tilaisuuksiin perjantaina 6.12.2019

UUSIKAUPUNKI

10.00 Itsenäisyyspäivän Jumalanpalvelus, Uusi kirkko

11.15 Sankarihautausmaa, Vanha kirkko
          *partiolaisten kunniavartio
          *maanpuolustusjärjestöjen lippuvartio
          *Laulu Veikot, johtajana Pekka Harmovaara
          *seppelten lasku
          *puhe, rehtori Tomi Kangas
          *seurakunnan puheenvuoro, kappalainen Samuli Mäkelä

12.00 Itsenäisyyspäivän juhla, kulttuurikeskus Cruselli

Vaikuta Itämeren suojeluun - Kerro kantasi

Turun kaupunki hakee Itämeren suojelemiseksi Turun alueen vesien parantamiseen ja suojeluun liittyviä ehdotuksia, jotka vaikuttavat laaja-alaisesti ja jotka toteutetaan yhteistyössä Itämerihaasteen kanssa.

Kaupungin puhdistuspalvelujen laatu koetaan asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella hyväksi tai erinomaiseksi

Kuva puhdistuspalvelujen työntekijöistä
Uudenkaupungin puhdistuspalvelut teetti keväällä 2019 asiakastyytyväisyyskyselyn kaikille kaupungin työntekijöille. Kyselyyn vastasi 216 henkilöä, kattavasti kaikista puhdistuspalvelujen asiakasorganisaatioista. Kyselyssä pyydettiin arviota palvelun laadusta, sekä mm. siitä,  kuinka puhdistuspalvelutyöntekijät asemoituvat osaksi asiakasorganisaatiotaan.

Omakotitontti varattavana Hiun Metsärinteenkujalta

Tontti 31-7 sijaitsee kadun päässä, kalliorinteessä.
Uudenkaupungin kaupunkisuunnittelu ilmoittaa varattavaksi Hiun III vaiheen asuntoalueelta tontin 31-7, osoitteessa Metsärinteenkuja 8.
Tontti sijaitsee hyvällä paikalla kadun päässä, kalliorinteessä.

Tontille ei aiemmin ollut rakennettuna tonttiliittymiä. Nyt kaupunki rakentaa kulkuyhteyden sekä vesi- ja viemäriliittymät laaditun suunnitelman mukaan talven aikana. Liittymät sijoitetaan viheralueelle ja tieyhteyden kunnossapito jää tontin vuokraajalle.

Jätä vapaamuotoinen varauksesi

WeSeaChallenge-ideakilpailun palkintojen jakotilaisuus

Lokakuun alussa käynnistynyt WeSeaChallenge -ideakilpailu lähestyy loppuaan. Kilpailun osallistujat ovat kehitelleet ideoita Itämeren tilan parantamiseksi hyödyntämällä ajantasaisia satelliittikuva-aineistoja ja muuta avointa dataa kalankasvatuksen, kaupunkisuunnittelun ja suojelutoimenpiteiden tarpeisiin.

Tervetuloa osallistumaan kilpailun päätöstilaisuuteen
WeSeaChallenge Demoday  4.12. Turkuun.

Tilaisuus on kaksiosainen:

Ensimmäinen osuus klo 13:00 – 16:00, paikka SparkUp, Tykistökatu 4B, Turku

Pietolan leikkikenttä uudistetaan

Dinosaurukset valtaavat Pietolan leikkikentän.
Kaupunki jatkaa leikkikenttiensä uudistamista. Aiemmin on uudistettu torin ja Vannaksenpuiston leikkikentät ja nyt seuraavana on vuorossa Pietolan leikkikenttä. Pietolan kenttä tulee kokemaan täydellisen muodonmuutoksen. Perinteisten leikkivälineiden kuten hiekkalaatikon, liukumäen ja keinujen lisäksi alueelle on tulossa neljä isoa dinosauruskiipeilytelinettä.

Kausi-influenssarokotukset alkavat ensi viikolla

Kausi-influenssarokotuksia saatavilla ensi viikosta lähtien ilman ajanvarausta.

Asiantuntijuus ja arvot rohkeasti esiin – Uudenkaupungin sosiaalipalvelut järjestää täysin uudenlaisen henkilöstöpäivän

kuvituskuva U-sote amazing race
Uudenkaupungin sosiaalipalvelut järjestää täysin uudenlaisen henkilöstöpäivän Amazing Race -tyyliin Uudessakaupungissa perjantaina 22.11.2019 klo 8.00-16.00.

Amazing Race -päivän aikana sosiaalipalveluiden henkilöstö kisaa sekä testaa tietojaan ja taitojaan hyvän sosiaalipalveluperiaatteemme hengessä. Päivän päätteeksi palkitaan kisan voittaja.