Liikunta

Kuntosalit avataan 4.3. rajoitetusti

Kaupungin kuntosalit avataan rajatusti yksilöurheilua varten.
Lisätietoja uimahallin kahviosta p. 050 420 5203
  • Kasvomaskia tulee käyttää pukeutumistiloissa ja kaikissa yleisissä tiloissa sekä mahdollisuuksien mukaan myös liikuntasuorituksen aikana.
  • Kuntosaleilla tulee noudattaa turvaetäisyyksiä sekä hygieniaohjeita.
  • Normaali kuntosalimaksu.
  • Kuntosalin pukutilat ovat käytössä. Suihkut eivät ole käytössä.
  • Kaikissa kuntosaleissa rajattu asiakasmäärä: enintään 6 henkilöä kerralla.
  • Kuntosalin käyttöaika 1 h 15 min (ovelta ovelle) kaikilla saleilla
Uimahallin kuntosali
Jotta kaikille voidaan taata turvallinen harjoittelu, sekä noudattaa nykyisiä koronarajoitteita, otetaan uimahallin kuntosalille käyttöön sähköinen ajanvaraus.
Ajanvaraus tapahtuu osoitteessa: vello.fi/uudenkaupunginliikuntapalvelut
Löydät linkin myös uimahallin nettisivuilta
Varaaminen ei vaadi kirjautumista, tarvittaessa ajanvarauksen tekemisessä auttaa liikuntapalveluiden henkilökunta. Ilman varausta kuntosalille ei voi tulla. Jos väärinkäyttöä ilmenee, voidaan kuntosali sulkea.

Avoinna:
Ma 8.00-20.00
Ti 6.00-20.00
Ke 8.00-20.00
To 6.00-20.00
Pe 8.00-20.00
La 9.30-14.00
Su 11.30-16.00

Kalanti ja Lokalahti
Kuntosalit ovat rajoitetusti auki, jotta voidaan turvata koululaisten koulupäivä ilman koulun ulkopuolisia kontakteja. Toistaiseksi Kalannissa ja Lokalahdella ei oteta ennakkovarauksia, koska salien käyttö on ollut vähäistä. Käytön lisääntyessä vello.fi varausjärjestelmä voidaan ottaa käyttöön myös näillä saleilla. Liikuntapalvelut seuraa käyttäjämääriä sekä toivomme asiakaspalautetta salien käytöstä. Jos väärinkäyttöä ilmenee, voidaan kuntosali sulkea. Tarvittaessa aukioloaikoja päivitetään.
Kalannin ja Lokalahden kuntosalien maksettuihin kulkuoikeuksiin lisätään 91 päivää tai sen ajan, jonka kulkuoikeus olisi ollut voimassa sulun alettua.

Avoinna:
Arkisin klo 6.00-8.00 ja klo 15.15-21.00