Kuntalaisten kuuleminen - miten varaudumme perusopetuksen oppilasmäärän laskuun

hehkuva koulu logon.

Uudenkaupungin perusopetuksen oppilasmäärä laskee oppilasennusteen mukaan lähivuosina lähes 200 oppilaalla. Oppilasmäärän laskiessa myös valtionosuustulot vähenevät.

Opetustoimi ennakoi oppilasmäärän laskusta koituvia seurauksia ja tiedottaa kaupunkilaisia tilanteesta. Alla olevalla videolla kerrotaan vaihtoehdoista reagoida perusopetuksen oppilaiden määrän laskuun.

Uusikaupunkilaisilla on mahdollisuus ilmaista mielipiteensä, miten perusopetuksen tulojen vähenemiseen pitäisi reagoida. Kuntalaisten kuuleminen toteutetaan kaikille kaupunkilaisille tarkoitetulla kyselyllä, johon voi vastata maanantaihin 15.3.2021 klo 23.55 saakka. Kysely löytyy alta.

Arja Kitola
Opetustoimenjohtaja

Uudenkaupungin perusopetusksen oppilasmäärän kehitys ja siitä seuraavat toimenpiteet -esitys (pdf)

Kuntalaisten kuuleminen - vastausaika päättyy 15.3. klo 23.55