Kulttuuritori avaa teematorisarjan

Pete Poskiparta, duo Iiris & Päivi ja Nurminen Bros
Elokuun ensimmäinen Tul toril -tapahtuma järjestetään lauantaina 1.8. aamuyhdeksästä alkaen! Kesäisten teematorien sarjan avaa kulttuuritori – luvassa on perinteitä kunnioittaen monenlaista viihdykettä kaikenikäisille.

Viihteestä vastaa ajatustenluvun mestari ja showmies vailla vertaa – mentalisti Pete Poskiparta! Poskiparta tuo kotikaupunkiinsa mykistävän yliluonnollisen esityksen, joka on viihdyttänyt kansaa ympäri Suomen! Mielenihmeitä show sisältää taikuutta, mentalismia ja hyväntuulista komiikkaa, joka saa katsojat hämmästymään ja nauramaan. Esitys sisältää kansainvälistäkin mainetta mukanaan tuoneita osuuksia, eikä jätä ketään kylmäksi.

Lapsille on omaa ohjelmaa – pomppulinnassa viihtyvät perheen pienimmät (säävaraus) ja torin pump track -rata houkuttaa isompia lapsia. Myllymuorin järjestämässä maalauspajassa pääsee näyttämään Rembrantin taitonsa.

Musiikista vastaavat Duo Iiris & Päivi sekä Nurminen Bros. Uuttakaupunkia tunnetuksi tehneet valokuvaajat, Raimo Lakso, Rauno Parkkila ja Keijo Väänänen huomioidaan torilavalla ja Crusell-naisten kahvilassa voi nauttia vaikka lettukahvit.

Teematorin aikataulutettu ohjelma:
klo 9-13 Pump-track rata
klo 9-13 Pomppulinna (säävaraus)
klo 9-13 Crusell-naisten kahvila
klo 10.30 Pete Poskiparta - Mielenihmeitä show
klo 11-11.30 Duo Iiris & Päivi
klo 11-13 Maalauspaja -Uusikaupunki kukkii
klo 11.30 Valokuvaajien palkitseminen
klo 12-13 Nurminen Bros

Lauantaipäivänä riittää menoa myös torialueen ulkopuolella. MiniFarmi & Kukkamessut järjestetään jäähallin ympäristössä ja Kesäkuun Kutonen -naisten liikuntatapahtuma starttaa Crusell-puistosta puolen päivän jälkeen.

Tervetuloa viettämään puuhakasta päivää!