Kulttuuriavustukset haettavissa

Pöydällä avustushakemus ja kynä
Uudenkaupungin hyvinvointi- ja vapaa-aikalautakunta myöntää vuosittain avustusta kaupungin kulttuuritoimintaa edistäviin ja monipuolistaviin tarkoituksiin. Kulttuuritoiminnalla tarkoitetaan eri taidemuotojen harrastamista ja harjoittamista, taidepalveluiden käyttöä ja monipuolista tarjontaa, kotiseututyötä sekä paikallisen kulttuuriperinteen vaalimista. Avustuksia voivat hakea esimerkiksi orkesterit, kuorot, teatteriryhmät, kuvataidejärjestöt tai yksittäiset toimijat. Avustukset ovat harkinnanvaraisia ja niistä päättää hyvinvointi- ja vapaa-aikalautakunta.
Avustukset on jaettu toiminta- kohde- ja kyläkeskusten kulttuuriavustuksiin. Lisätietoja avustuksista löydät hakuohjeista.

Avustukset tulee hakea 15.3.-15.4.2019 välisenä aikana. Hakulomake sekä hakuohjeet löytyvät tämän sivun oikeasta laidasta. Lomakkeita ja ohjeita on saatavilla myös Uudenkaupungin kulttuuritoimistosta, os.Rauhankatu 10. Palvelemme arksin klo 9-16.30.

Hakulomake ja ohjeet