Koronatietoa yrityksille

Keskustan yritykset
Uudenkaupungin elinkeinopalvelut kokoaa viimeisintä tietoa koronatietoa yrityksille -sivulle. Sivulla on monen eri organisaation infoa erilaisista tukipaketeista tai -toimista.
 
Koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi tehtävät toimenpiteet sekä ihmisten reagointi annettuihin suosituksiin vaikuttavat merkittävästi monen yrityksen päivittäiseen toimintaan ja liiketoimintaedellytyksiin. Poikkeuksellisen tilanteen synnyttämiin ongelmiin ollaan monien eri tahojen toimesta onneksi kuitenkin etsimässä ratkaisuja. Tilanne kehittyy koko ajan ja uutta tietoa saadaan nyt liki päivittäin. Toimijoita on useita ja hyödyllinen tieto on vielä hieman hajallaan. Vaikka koronaviruksen tuomat ongelmat ovat väliaikaisia, voi tilanne monelle on erittäin vaikea.
 
Sivuston lisäksi kannattaa seurata myös Twitterissä Business Finlandin, Finnveran ja Varsinais-Suomen ELY-keskuksen tilejä - saa ajankohtaisimmat tiedot!
 
Paikallisesti yrityksiä palvelee myös Vakka-Suomen seudullisen yrityskehitysorganisaation, Ukipoliksen yritysneuvojat, www.ukipolis.fi