Koronarokotukset laajenevat 75-vuotiaisiin

Uudenkaupungin koronavirus tiedote.
Koronavirusrokottaminen jatkuu viikolla 12 ikääntyneiden rokotuksilla. Ensi viikosta alkaen rokotuksia annetaan vuonna 1946 tai tätä aiemmin syntyneille sekä samassa taloudessa asuville yli 70-vuotiaille. Riskiryhmien rokotukset keskeytetään THL:n ohjeistuksen mukaisesti.

Viikon 12 rokotusajat avautuvat varattaviksi perjantaina 19.3. klo 12.00. Osa ajoista on varattavissa sähköisessä ajanvarauspalvelussa ja osa jaetaan rokotuspuhelimeen soittaville. Rokotuspuhelimeen soittaneisiin otetaan järjestyksessä yhteyttä aina, kun rokotusaikoja on varattavissa.

Tällä hetkellä Uudessakaupungissa rokotetaan joka viikko ja pienillä terveysasemilla joka toinen viikko. Rokotusaika suositellaan varaamaan oman kunnan terveysasemalle.

Kuluvan viikon loppuun mennessä yhteistoiminta-alueella on annettu noin 3000 koronavirusrokotetta.

Lisätietoja rokotusten etenemisestä ja rokotusaikojen varaamisesta löytyy sivulta uki.fi/koronarokotus