Suomi

Kokoontumisrajoitukset kiristyvät 3.12. alkaen

Uudenkaupungin koronavirus tiedote.
Lounais-Suomen aluehallintovirasto on 2.12.2020 päättänyt uusista kokoontumisrajoituksista, jotka ovat voimassa 3.-23.12.2020. Rajoituksilla pyritään ennaltaehkäisemään koronavirustartuntojen leviämistä.

Sisätiloissa voi järjestää korkeintaan 10 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, kun niissä noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

Alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voi järjestää korkeintaan 20 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, kun niissä noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. 

Epidemiatilanteen hillitsemiseksi on ehdottoman tärkeää, että jokainen toimii vastuullisesti. Mikäli yleisötapahtumia ja yleisiä kokoontumisia järjestetään sallituissa rajoissa, niissä tulee noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.


Lounais-Suomen aluehallintoviraston päätös 2.12.2020