Kirjastojärjestelmä vaihtuu toukokuun lopussa

Vaski-kirjastot, joihin Uudenkaupungin kirjastokin kuuluu, vaihtavat uuteen kirjastojärjestelmään, Kohaan, touko-kesäkuun vaihteessa, ajalla 19.5.–3.6.2021.

Kohamainos
Järjestelmänvaihto mahdollistaa uusien palvelujen kehittämisen ja tuo säästöjä kirjastoille. Koha-järjestelmä tuo myös lisää toimintoja verkkokirjaston käyttäjälle.
Järjestelmän vaihtoaikana Vaski-kirjastoista ei voi lainata aineistoja, mutta kirjastojen palautusluukut ovat käytössä.

Aineistoihin ei muodostu eräpäivää sulkuajalle ja  jo huhtikuun lopussa lainoihin tulee pitkä eräpäivä aina kesäkuun puoleen väliin saakka.
Järjestelmän vaihtoaikana Uudenkaupungin pääkirjasto ja Kalannin kirjasto ovat suljettuina, eikä kirjastoauto liikennöi.

Kirjaston sanomalehtiä voi kuitenkin lukea Raijan kioskin kahvilassa. Myös e-aineistot ovat normaalisti käytössä.

Nyt kannattaa tulla lainaamaan paljon kirjoja sulkuajan varalle!