Kierrättämällä jouluiloa -tapahtuma

Kierrättämällä jouluiloa -tapahtuma järjestetään 14.11.2019  klo 10-18 Telmarin eteisaulassa, os. Alinenkatu 19. Ideana on lahjoittaa itselleen tarpeettomia hyväkuntoisia leluja ja kirjoja ja hakea itselleen sopivia laitettavaksi joulupakettiin.
Tapahtumalla halutaan korostaa kierrättämisen tärkeyttä ja kannustaa antamaan joululahjoja myös käytettynä.
Leluja ja kirjoja toivotaan vietävän 12.-13.11. sähköliike Telmarin eteisaulaan hyllyihin klo 9-17.

Tervetuloa torstaina 14.11.  klo 10-18 Kierrättämällä jouluiloa -tapahtumaan

• tavaroiden nouto klo 10 alkaen
  • sadalle ensimmäiselle vieraalle klo 12 alkaen lohikeitto-, glögi ja joulutorttutarjoilu.

Tee ympäristöteko. Tuo ehjät, puhtaat ja hyväkuntoiset lelut ja kirjat, joita et enää itse tarvitse
kiertoon – annetaan niille uusi elämä.
Kannata kiertotaloutta. Antamasi joululahja voi olla myös käytetty.

Kierrättämällä jouluiloa -tapahtuma järjestetään nyt Uudessakaupungissa kolmatta kertaa.
Annetaan vanhalle tavaralle uusi elämä!

Joulumielellä & yhteistyössä
Remeo Oy
Telmarin Oy
Uudenkaupungin seurakunta
MML Uudenkaupungin paikallisyhdistys
Ravintola Pooki

Tapahtumassa ylijääneet lahjoitetut tavarat jaetaan eteenpäin seurakunnan ja MML:n tilaisuuksissa ennen joulua.