Suomi

Kevätmarkkinat - Uusikaupunki valmistautuu kesään!

Markkina-aika klo 8-16 I Piiloleikin edustaja torilla klo 11-14 I Markkinatanssit Prykissä klo 19.30-24

Iloisia ihmisiä torilla
Uudenkaupungin Kevätmarkkinat on lauantaina 21.4. klo 8-16 torilla ja torin ympäristössä. Markkinoille on tulossa kymmeniä myyjiä ja tuotevalikoimaa löytyy leivonnaisista pärekoreihin ja kalatuotteisiin ja kaikkea siltä väliltä.  Markkina-aluetta on torin lisäksi Alisellakadulla välillä Liljalaaksonkatu  – Rauhankatu.  Paikallisilla yrittäjillä on oma Pop Up -kuja Sepänkadun ja Liljalaaksonkadun välisellä katuosuudella.

Löydä piilotetut pronssiveistokset! Piiloleikki-patsaista on kätketty kaupunkialuelle 10 kappaletta ja niitä voi etsiä torilla jaettavan kartan ja GPS-koordinaattien avulla. Palvelun tuottaja Oona Tikkaoja esittelee hauskaa ja liikunnallista 'geokätköily'-tyyppistä reittiä toriputkussa klo 11-14. Karttoja voi myöhemmin hakea kirjastosta, museosta, matkailutoimistosta, ja Yhteispalvelupiste Passarista. Karttamateriaali lisätään myös kaupungin verkkosivuille. 

Markkinatanssiperinne herätetään henkiin ja Tilausravintola Prykissä, os. Vakka-Suomenkatu 19,  pyörähdellään Sanna Arellin ja Petri Hatakan tahdissa lauantai-illan päätteeksi klo 19.30-24. Markkinatansseihin voi ostaa 10 euron hintaisia tanssilippuja ovelta.  

Liikenteenohjauksessa on muutoksia jo perjantaista 20.4. klo 20 alkaen. Alisenkadun poikkikaduilla liikkuvia kehotetaan varovaisuuteen Alisenkadun ylityksissä. 

Uudenkaupungin kaupungin torivalvoja ja yrittäjien Kevätmarkkinat-työryhmä toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleeksi kesää enteilevään tapahtumaan!