Vannaksenpuiston leikkikentän uudistus valmiina

Vannaksenpuiston leikkikentän uudistustyöt on saatu valmiiksi.
Leikkikenttä uusittiin keinuja ja vanhaa karusellia lukuunottamatta kokonaan. Valmista odotettiin olevan ensi viikolla, mutta valmista tulikin jo nyt.
Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan uusia leikkivälineitä.

Kuvia uudistetusta leikkikentästä ja uusista välineistä voit katsoa täältä >>>

Ranta-asemakaava Raudainen-Koivunen-Kiveistenmaa (Äeskari)

Pyhämaan Kammelan alueella ollaan laatimassa ranta-asemakaavaa Raudainen-Koivunen-Kiveistenmaa.
Kaavoitettavia alueita sijaitsee Äeskarissa, Raudastenmaalla sekä Kiveistenmaalla.
Kaava on edennyt nyt luonnosvaiheeseen, joka pidetään nähtävillä 15.5. - 18.6.2018 välisen ajan jona aikana
asianosaisilla on mahdollista tehdä huomautus kaavaluonnoksesta.

Kesän 2018 rantauimakoulut ja juhannusviikon halliuimakoulut!

JUHANNUSVIIKON HALLIUIMAKOULUT 3 PV. (18.6. - 20.6.)

Merenneito

Ei uintitaitovaatimuksia, ikäraja 5 vuotta.
Harjoitellaan vedessä liikkumista pelien ja leikkien avulla. Samalla suoritetaan alkeisuintimerkkiä.

Hinta: 18 €

Alkeisryhmä (Merenneito)                klo 9.00 - 11.00​

Vannaksenpuiston leikkikenttä uudistuu

Vannaksenpuiston leikkikenttä Rantakadulla on jo jonkin aikaa ollut poissa leikkijöiden käytöstä, sillä sitä uudistetaan.

Nokikanakujalla vesikatko on päättynyt 16.5.2018 klo 17.25

Tiedote päivitetty 16.5.2018 klo 17.25
Vesijohdon korjaustyö on onnistuneesti tehty ja vesi virtaa taas Nokikanakujalla.
Katso lisätietoja miten korjaustyöstä johtuneen vesikatkon  jälkeen tulee toimia.

--------
Tiedote päivitetty 16.5.2018 klo 14:55
Vesijohdon korjaustyö tulee kestämään arvioitua kauemmin ja alueella jatkuu veden jakelun keskeytys korjaustyön valmistumiseen asti.

Vapaalippuja koululaisille Karjurockin perhepäivään!

Uudenkaupungin kaupunki tarjoaa yhdessä Karjurockin kanssa uusikaupunkilaisille lapsille/nuorille 1-9 lk:n oppilaille mahdollisuuden osallistua Karjurock –perhepäivään torstaina 19.7. Päivän ohjelmaa tähdittävät Mikael Gabriel, Ti-Ti Nalle ja Aku Hirviniemi. Alueella myös tivoli pomppulinnoineen!

Matonpesupaikat jälleen käytössä

Janhuan Paattipolun uusi matonpesupaikka sijaitsee kauniilla paikalla merenrannan tuntumassa
Uudenkaupungin kaupungin ylläpitämät matonpesupaikat ovat jälleen käytössä eli vedet on kytketty päälle.

Pesupaikoista tarkempaa infoa täältä >>>

Uimahallin vesijumpat

Vesijumpat

vk 20 ja 21
  • ma ja ke klo 15:00 ja 15:45 Säpinä
  • ti klo 7:00 Wirkunen
  • pe klo 14:00 Säpinä Syvä

vk 22
  • ma ja ke klo 15:00 Säpinä

Jumpat ovat kaikille avoimia!

Vesijuoksua syvässä altaassa ma ja ke klo 15:00-15:45 ja myös maanantai iltaisin musiikin tahdissa klo 20:00-21:00!

Tervetuloa!

Pihakirppis Puustissa

kirppis löytöjä
Aktivointikeskus Puustin sisäpihalla on helatorstain jälkeisenä perjantaina 11.5. klo 10-14 mahdollisuus myydä omia tavaroita tai tulla tekemään löytöjä. Työpajan porukka pitää pientä Puffettia ja kierrätyskeskus on myös avoinna.
Myyntipaikat ovat maksuttomia, omat pöydät tai viltit mukaan. Lisätietoja voit kysellä Pappilan Eilalta 040-5492566.

Uusi mobiiliopaste nuorten hengailupaikoista Uudessakaupungissa

Uudenkaupungin museo on tehnyt jo viidennen Seinätön museo -mobiilioppaan. Uusin reiteistä liittyy museon vuoden 2018 päänäyttelyyn Kartsalla. Näyttely kertoo uusikaupunkilaisnuorison vapaa-ajanvietosta kartsalla 1950-90 -luvuilla. Siihen liittyvä mobiiliopaste esittelee niitä paikkoja kaupungissa, joissa nuoriso hengaili noina vuosikymmeninä.

Mobiilioppaan avulla voit katsella paikkoja, joissa uusikaupunkilaisnuoriso kokoontui 1950-90-luvuilla. Muistatko, missä oli Tyrkkyputki, Kulmis, Ala-grilli, Tikkari jne.?