Kesäkulkurit tanssivat Uudessakaupungissa

Kesäkulkurit, eli tanssitaiteilijat Anniina Ukkonen ja Evgeny Kostyukov, esiintyvät heinäkuun aikana neljän uusikaupunkilaisen palvelukodin pihoilla. Merituulikodin, Merililjakodin, Kalannin Vanhainkodin ja Kalannin Palvelukeskuksen asukkaat voivat nauttia tanssista suojaetäisyydet huomioiden.

Kesäkulkurit, tanssijat Anniina Ukkonen ja Evgeny Kostyukov, lepäävät puiston penkillä.

Läntinen tanssin aluekeskuksen tukema Kesäkulkurit-tanssikiertue on ilahduttanut Varsinais-Suomen ja Satakunnan yleisöjä vuodesta 2010 lähtien. Tänä vuonna kolmetoista kuntaa kattava kiertue sai alkunsa Uudestakaupungista, jossa he esiintyivät palvelukotien asukkaille ensi kerran perjantaina 3.7. ja uudestaan maanantaina 13.7.

Tämän vuoden esitys, Pysähdy ja ylläty!, vie katsojat tanssillaan matkalle maailman ympäri. Kiertueesta erityisen tekee se, että Kesäkulkurit ovat valmistelleet ohjelmasta myös digitaalisen materiaalin. Tämän ansiosta tanssin iloon voi osallistua myös esitys- ja työpajavideoiden kautta! Työpajavideon tanssiharjoitukset eivät vaadi aiempaa kokemusta ja niitä voi tehdä istuen, paikallaan seisten tai liikkuen. Videot ovat katsottavissa Kesäkulkureiden kiertueen ajan (3.7.-31.7.) uutisen alaosasta.

Tutustu myös Kesäkulkureiden Facebook-sivuun.

Tanssiesitys:

Tanssityöpaja: