Kausi-influenssarokotukset

Kausi-influenssarokotukset käynnistyvät jälleen syksyn tultua Uudenkaupungin yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksessa.

stop influenssa banneri
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos suosittelee influenssarokotusta sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle, lääkehuollon henkilöstölle, raskaana oleville, kaikille 65 vuotta täyttäneille, 6 kuukauden - 6 vuoden ikäisille lapsille, sairautensa tai hoitonsa vuoksi riskiryhmiin kuuluville, varusmiespalveluksen/vapaaehtoisen asepalveluksen aloittaville sekä vakavalle influenssalle alttiiden henkilöiden lähipiirille. Näihin ryhmiin kuuluville influenssarokotus on maksuton.

Rokotuspaikkoina ovat Uudessakaupungissa terveyskeskus, Kalannin palvelukeskus, Lokalahden koulu ja Pyhämaan koulu. Lisäksi rokotuksia annetaan Pyhärannan, Vehmaan, Taivassalon ja Kustavin terveysasemilla.

Katso täältä tarkempi kausi-influenssarokotusten aikataulu: Rokotukset