Kaupungin palveluissa muutoksia poikkeusolojen aikana

Uudenkaupungin koronavirus tiedote.

Valtion linjausten mukaan Uudessakaupungissa suljetaan 18.3.-13.4. väliseksi ajaksi koulut, kirjastot, museot, liikuntapaikat, nuorisotilat, kulttuurikeskus ja kierrätyskeskus. Toistaiseksi kiinni ovat myös Pyhärannan ja Kustavin terveysasemat sekä Pajalan ja Sakunkulman päiväkeskukset. Kuntoutus- ja arviointiosasto Kuunari ja Vehmaan vuodeosasto eivät myöskään enää ota vastaan uusia asiakkaita.

Kaupungin virastotalo Mörne on suljettu ulkopuolisilta kävijöiltä toistaiseksi (pois lukien sosiaalipalveluiden toimipiste). Henkilöstö on siirtynyt etätyöhön siltä osin kuin työtehtävät sen mahdollistavat. Kaikki ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse.

Palvelupiste Passari on avoinna normaalisti ma-pe klo 9-16.30, mutta asiointi pyydetään hoitamaan pääsääntöisesti sähköisesti tai puhelimitse. Matkailutoimisto palvelee puhelimitse ja sähköpostitse.

Kaupungin johto ja pandemiatyöryhmä seuraavat tiiviisti valtion, THL:n ja sairaanhoitopiirin ohjeistuksia ja kokoontuvat säännöllisesti arvioimaan tarvittavia toimia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi sekä kuntalaisten hyvinvoinnin turvaamiseksi poikkeusoloissa.