Kaupungin kesätyöpaikat on jaettu - yritystukipaikkojen haku jatkuu

Meneillään olevan juhlavuoden kunniaksi kaikki kesätyöpaikkoihin etusijalle olevat hakijat saivat kesätyöpaikan kaupungilta.

Uudenkaupungin kaupungin oman organisaation kesätyöpaikkoihin tuli tänä vuonna hakemuksia yhteensä 110 kpl. Hakijoista 21 henkilöä on ollut aikaisemmin kesätöissä Uudenkaupungin kaupungin oman organisaation paikoissa, joten nämä hakijat eivät olleet ensisijaisia kesätöihin tänä vuonna. Lisäksi kaksi (2) hakijaa ei täyttänyt kesätyöpaikkojen hakuehtoa syntymäajan suhteen.

Uusikaupunki viettää 400-vuotisjuhlaansa tänä vuonna. Meneillään olevan juhlavuoden kunniaksi kaikki kesätyöpaikkoihin etusijalle olevat hakijat (87 nuorta) saivat kesätyöpaikan kaupungilta. Aikaisemmin kesätöissä kaupungilla olleet hakijat (21 hlöä) ovat tässä vaiheessa varalla peruutuspaikkoihin, koska kaikki etusijalla olevat nuoret saivat tänä vuonna kesätyöpaikan.

Talousarviossa 2017 on varattu määrärahaa 75:n kesätyöntekijän palkkaamiseen, joten lopullinen toteutuma mahdollisten peruutusten jälkeen tulee käytännössä olemaan kuitenkin lähellä 75:tä toteutunutta kesätyöpaikkaa. Työyksiköitten paikat on tässä vaiheessa täytetty yli tarpeen, koska osa kesätyöpaikan saaneista nuorista peruuttaa tulonsa kaupungin kesätöihin (saaneet töitä muualta). Mikäli peruutuksia tulee enemmän kuin yli 12 kpl, peruutuspaikkaa voidaan vielä tarjota aikaisemmin kesätöissä olleille hakijoille (21 hlöä), jotka eivät ole vielä saaneet kesätöitä muualta.

Kaupungin tukemiin yritystukipaikkoihin haku jatkuu vielä 31.5.2017 asti. Määrärahaa on varattu 120 yritystukipaikkaan. Lue lisää yritystukipaikoista!

Lisätietoja saa työllisyysasiainsihteeri Anne Ruotsalainen puh. 050 561 3746 tai anne.ruotsalainen@uusikaupunki.fi