Kaupunkisuunnittelu

Kaupungin internetkarttapalvelussa uusia viistoilmakuvia

Uusia syksyn viistoilmakuvia karttapalvelussa

Kaupungin internetkarttapalvelun aineisto on täydentynyt jälleen. Uutena siellä ovat katsottavissa nyt syksyn aikana kuvatut viistoilmakuvat. Kuvia on kaikkiaan yhteensä n. 2000 kpl ja ne kuvattiin lokakuussa kuvaussuuntana itä-länsi. Koko kunnan alue kuvattiin noin kilometrin korkeudesta ja lisäksi Uudenkaupungin, Kalannin, Lokalahden ja Pyhämaan keskustat myös matalammalla lentäen, jolloin kuvien tarkkuus keskustojen alueelta saatiin paremmaksi. Uudet, syksyn 2018 kuvat avautuvat karttapalvelussa vihreän kamerasymbolin takaa.

Muut karttapalvelussa olevat viistoilmakuva-aineistot ovat:
-toukokuu 2012, kuvaussuunta etelästä pohjoiseen (oranssi kamerasymboli)
-kesäkuu 2015, kuvaussuunta pohjoisesta etelään (violetti kamerasymboli)
-kesäkuu 2017, kuvaussuunta lännestä itään (punainen kamerasymboli)

Siirry karttapalveluun klikkaamalla karttaikkunan oikeasta ylälaidasta 'Suurenna kartta'

Karttapalveluun kuvat on viety pienemmällä resoluutiolla, mutta kuvia on mahdollista ostaa erikseen parempilaatuisena haluamastaan kohdasta. Niiden hinta on kuvan resoluutiosta riippuen 20-35 €/kpl.

Lisäksi karttapalvelun ilmakuva-aineistossa on katsottavissa viistoilmakuvia joistakin yksittäisistä kohteista käsittäen historiallisia ja uudempia kuvia. Myös kohtisuoraan ylhäältä kuvattua ilmakuvaa on eri vuosilta palvelussa tarjolla.
Syksyistä maisemaa noin kilometrin korkeudesta kuvattuna
Kaupunkia matalammalta kuvattuna.