Kaupungin internetkarttapalvelussa aineistoa Uudenkaupungin 400-vuotisjuhlavuoden kunniaksi

Kuvassa näkymää karttapalveluikkunasta

Kaupunkisuunnittelussa on tehty arviointi Uudenkaupungin meriveden korkeudesta vuonna 1617 ja tämä historiallinen merenrantaviiva löytyy nyt kaupungin internetkarttapalvelusta. Juhlavuoden kunniaksi on palveluun lisätty muutakin vanhempaa kartta-aineistoa kuten mm. venäläisten tekemää senaatin kartastoa vuodelta 1883, Uudenkaupungin keskustan alueen kantakarttaa vuodelta 1954 sekä vanhat peruskartat vuosilta 1956, 1968 ja 1984.
Kannattaa käydä tutustumassa ja ihmettelemässä, miten kaupunkimme onkaan vuosien myötä  kasvanut.

Huomioithan myös, että palvelussa ovat käytössäsi kotikuntasi ajantasaiset kartat, kaavat, ilmakuvat, osoitetiedot sekä mm.leikkipuistot, lenkkipolut,uimarannat, jätteenkeräyspisteet, oppilaaksiottoalueet(koulupiirit) yksityistiet, vapaat omakotitontit, äänestysalueet ja paljon muita palvelukohteita.  Ilmakuvista on myös vanhempaakin aineistoa.

Pyrimme kokoajan kehittämään ja parantamaan  karttapalvelua, joten jos sinulla on jokin kehitysidea, on se meille tervetullut.

Karttapalveluun ja vanhaan merenrantaviivaan pääset tutustumaan suoraan  tästä

Vinkki:Karttaikkunan oikeassa alanurkassa Kartalla näkyvissä-toiminto, jolla tasoja voi himmentää.

Lisää tietoa kaupungin omasta internetkarttapalvelusta luettavissa täältä.