Suomi

Koronarokotukset aloitettu Uudessakaupungissa U-soten henkilöstön rokotuksilla

Mies pitää rokotetta kädessään.
Uudessakaupungissa on aloitettu koronavirusta vastaan rokottaminen tammikuun ensimmäisellä viikolla. Rokotukset annetaan kansallisen rokotusstrategian mukaisessa järjestyksessä, eli ensin rokotetaan kiireellistä hoitoa antava sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö sekä vanhusten asumispalvelun ja laitoshoidon toimintayksikön henkilöstö ja asukkaat.

Uudenkaupungin kaupungin koronatiedote viikko 2

Koronainfo

Kaupungin koronaryhmä linjaa käytännöt

Uudenkaupungin kaupungilla on terveydenhuollon ja eri alojen asiantuntijoista koottu koronaryhmä, joka kokoontuu kaupunginjohtajan johdolla viikoittain, tarvittaessa useammin. Kaupungin johdon ja terveyspalvelujen lisäksi edustettuina ovat opetustoimi, hyvinvointi- ja vapaa-aikapalvelut, elinkeinopalvelut sekä viestintä. 

Ulkojäiden ja latujen tilanne

Tällä sivulla voi seurata sekä Uudenkaupungin ulkojäiden että latujen tilannetta. (Päivitetty 18.01.2021)

Ulkojäiden kunnosta tai tilanteesta voi arkisin (7:00 - 15:30) tiedustella:

puh. 050 5733782

Jäädytykset ulkokentillä on aloitettu 4.1.2021.
Tarkemmin alla!

Alueellisen koronakoordinaatioryhmän tiedote 12.1.2021

Uudenkaupungin koronavirustiedote.

Tiistaina kokoontunut Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmä piti ennallaan kaikki aiemmat suosituksensa. Lisäksi ryhmä suosittelee THL:n linjauksen mukaisesti, että kaikki yli 12-vuotiaat käyttäisivät kasvomaskia. Epidemiatilanne Varsinais-Suomessa ei mahdollista suositusten keventämistä.

Uudenkaupungin kaupunki myy kiinteistöjä

Uudenkaupungin kaupungin kaupunginvaltuusto on päättänyt talousarviossaan myytäviksi seuraavat kaupungin omistuksessa olevat rakennukset niihin liittyvine tonttialueineen:

Ilmatieteenlaitos varoittaa myrskystä

Myrskyä rannassa

Sääennusteen mukaan Varsinais-Suomeen on odotettavissa 12.1. klo 00–13.1. klo 16.00 voimakas lumimyrsky, johon liittyy kovaa tuulta ja runsasta lumisadetta (30-35 cm, paikoitellen jopa 40 cm). Pelastuslaitos kehottaa ottamaan tämän huomioon toiminnassa. Myrsky saattaa aiheuttaa laajoja sähkökatkoksia ja raskas lumi saattaa aiheuttaa rakennuksille vaurioita.
Pelastuslaitoksen Tilannekeskus kehottaa seuraamaan ilmatieteenlaitoksen säätiedotuksia ja pelastuslaitoksen tiedotteita.


Pelastuslaitos / Tilannekeskus
 

Liikuntatoiminnan järjestäminen 11.1. alkaen

Koronasta aiheutuneita rajoitustoimenpiteitä päivitetään Uudessakaupungissa alueellisen pandemiatyöryhmän linjausten mukaisesti. Julkiset tilat pysyvät edelleen suljettuina, mutta lasten harrastustoimintaa avataan turvallisuusohjeet huomioiden.  
 

Venepaikkojen varaus kesälle 2021 käynnistyy 19.1.

Veneilyä kesällä Uudenkaupungin Kaupunginlahdella.
Venepaikkojen varaus kesälle 2021 alkaa tiistaina 19.1. klo 10.00. Viime kaudella varattujen venepaikkojen uudelleenvaraukset tulee tehdä 4.3. klo 10.00 mennessä, jonka jälkeen paikat vapautuvat kaikille varattaviksi. Vapaita venepaikkoja voi varata jo 19.1. alkaen aina veneilykauden loppuun asti.

Venepaikan varaus ja maksu suoritetaan ensisijaisesti sähköisen varauspalvelun kautta, joka on käytössä 24/7. 

Lisätietoa venepaikoista saa kirjautumalla varauspalveluun tai soittamalla satamatoimistoon puh. 050 420 5193.

Santtiorannan leirintäalueelle etsitään yritysyhteistyökumppania

Santtiorannan leirintäalue kesäpäivänä.

Santtiorannan leirintäalue sijaitsee meren rannalla, luonnonkauniilla, puistomaisella alueella vain 1,5 kilometriä suositun meri- ja puutalokaupungin keskustasta. Matkaa Turkuun on 70 kilometriä ja Raumalle 50 kilometriä. Naapurikuntia ovat Kustavi, Laitila, Pyhäranta, Taivassalo sekä Vehmaa. Majoitustoiminta ja erityisesti sesonkiturismi ovat Uudellekaupungille sekä paikallisille yrittäjille keskeinen toimiala.