Tervetuloa Uuteenkaupunkiin

Uudenkaupungin museon kuva kaupungista.
Tervetuloa Uuteenkaupunkiin -ilta on tarkoitettu kaupunkiin muuttaneille uusille uusikaupunkilaisille. Illan aikana Irmeli Laaksonen matkailutoimistosta kertoo kaupungin historiasta, alueesta, väestöstä eli luvassa on vankka perustietopaketti Uudestakaupungista. Tilaisuus järjestetään Vakka-opiston ja Uudenkaupungin kaupungin yhteistyönä. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.
Tapahtumapaikka: Aktivointikeskus Puusti, Liljalaaksonkatu 10, Uusikaupunki

Kuva; Uudenkaupungin museo

Yhdistysohjelma - tervetuloa eri alojen yhdistykset mukaan

Osallisuutta kaikilla tasoilla
torstai 24.10. klo 18.00

paikka: Kulttuurikeskus Cruselli

- Pystyykö yhdistyksessä vaikuttamaan? Entä yhdistyksen kautta?
- Miten yhdistystoiminta näkyy? Tunnetaanko meidät? Osaammeko itse kertoa?
- Millaiset vaikuttamiskanavat ja rakenteet Uudessakaupungissa tarvitaan?

Ilmoittautuminen 21.10. mennessä, max. kaksi / yhdistys

Suuronnettomuusharjoitus Uudessakaupungissa to 19.9.

Pelastusajoneuvo

Harjoitus toteutetaan noin 13 – 15 välisenä aikana, jolloin nestekaasuterminaalin junavaunujen purkupaikalla voi esiintyä vuodolta vaikuttavia höyryjä tai ääniä ja näkyä pelastushenkilöstöä tai muita pelastustoimintaan osallistuvia viranomaisia. Harjoitusta ei voi tulla seuraamaan.
Oy Teboil Ab:n Uudenkaupungin nestekaasuterminaalissa varastoidaan nestekaasua (propaani). Terminaalin operaattorina toimii Vakka-Kaasu Oy.

Senioriviikon kulttuuritapahtuma Crusellissa

Uudenkaupungin kirjasto, vanhustyö ja kulttuuripalvelut järjestävät senioriviikolla vanhuksille ja eläkeläisille suunnatun kulttuuritapahtuman kulttuurikeskus Crusellissa.
Ohjelmassa on "Suomen virallisen eläkeläisen" Tyyne Kettusen stand up-show, teatteria, musiikkia, yhteislaulua ja kahvitarjoilu.
Tilaisuuden juonta Ate Telin.
Tilaisuus on maksuton ja tilan koon vuoksi lippuja on rajoitettu määrä. Lipun tilaisuuteen voit noutaa Uudenkaupungin kirjastosta, palvelupiste Passarista, Sakunkulmasta ja vanhustyön toimistosta.

Kuntosali ABC kurssi

- pe 20.9. & pe 18.10. klo 9:30-11:00
- Kurssi suunnattu aloittelijoille
- Ei vaadita aikaisempaa kokemusta
- 2 kertaa, kesto 1,5h kerta
- Hinta: 10 € + kuntosalimaksux2

ilmoittautumiset tästä linkistä

Lisätietoja liikunnanohjaajilta p. 050 557 9103

Haastepyöräily-kampanja on päättynyt

Nainen ja pyörä
Uusikaupunki osallistui Lounais-Suomen Liiku ry:n järjestämään pyöräilykampanjaan,
kampanja alkoi 1.5. ja päättyi 31.8. Kampanjaan osallistui kaikkiaan 37 innokasta pyöräilijää.
Nyt kaikki kortit on palautettu sekä netti- ja mobiilikirjausten tulokset kirjattu.

Kolmen parhaan joukossa olevat palkitaan urheiluliikkeen lahjakortilla ja
#ukiliikkuu t-paidalla:

1. Reino Reensalo 9910 km
  2. Tuula Parkkila 5236 km
  3. Pasi Luoma-Keturi 4260 km

Muista kirjatuista tuloksista voit kysyä liikuntapalveluista.

Itämeren tila paremmaksi satelliittidatan avulla, WeSeaChallenge -ideakilpailu käynnistyy

Kaikille avoimen WeSeaChallenge -ideakilpailun avulla haetaan innovatiivisia ratkaisuja, joissa satelliittidataa hyödyntäen kyettäisiin parantamaan tietoisuutta merialueen tilasta ja tukemaan toimia sen parantamiseksi.
Kaikissa Itämeren valtioissa työskennellään Itämeren ympäristön parantamisen eteen ja moni asia onkin muuttunut parempaan suuntaan.
Tehokkaiden toimenpiteiden taustalla on aina tieto ympäristön tilasta ja siihen vaikuttavista tekijöistä.

Ranta-asemakaava nähtävillä 12.9. – 14.10.2019

Kari-Eteläranta-Pöylä-Taipale ranta-asemakaavan muutos

Kaavoitettava alue sijaitsee Pyhämaassa, Isojärven luoteispuolella Seljänvuorentien varrella ja koskee Pöylä-nimisen tilan osaa. Kaavoitettavan alueen pinta-ala on noin 3,6 ha. Kaavamuutoksen tavoitteena on muuttaa alueen nykyistä kaavaa siten, että toinen lomarakennusten korttelialue siirretään maastollisesti sopivampaan paikkaan.

Ilmoitetaan kaavan vireilletulosta sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävilläolosta.

Seuraa kaupunginvaltuuston kokousta suorana 9. syyskuuta

Kuva puheenjohtajan nuijasta
Seuraa suoraa lähetystä kaupunginvaltuuston kokouksesta. Kokoustallenteet katsottavissa YouTube kanavallamme myös jälkikäteen. Siirry lähetykseen alla olevaa linkkiä klikkaamalla.

UIMAKOULUT SYYSLOMALLA VIIKOLLA 42

Ma-Pe 14.-18.10.2019