Kausi-influenssarokotukset Uudenkaupungin terveyskeskuksen yhteistoiminta-alueella vuonna 2020

Influenssarokotusta laitetaan asiakkaan käsivarteen.

Koronatilanteen vuoksi pyydämme teitä varaamaan ajan influenssarokotukselle:

Seuraa kaupunginvaltuuston kokousta suorana 26.10.

Esityslista ja puheenjohtajan nuija.
Seuraa suoraa lähetystä kaupunginvaltuuston kokouksesta. Kokoustallenteet katsottavissa YouTube-kanavallamme 14 vuorokauden ajan. Siirry lähetykseen alla olevaa linkkiä klikkaamalla.

Valtuuston kokouksen videolähetys 26.10.2020 klo 18.30 Kulttuurikeskus Cruselli

Tutustu kokouksen esityslistaan

Uudenkaupungin yhteistoiminta-alueen koronatiedote viikko 43

Uudenkaupungin koronavirus tiedote.

Koronatilanne Uudenkaupungin yhteistoiminta-alueella

Uudenkaupungin yhteistoiminta-alueella on todettu epidemian alusta lähtien yhteensä 12 koronavirustartuntaa.

Yhteistoiminta-alueen asukkaille on tehty viime viikolla 136 koronavirustestiä.

Uudet suositukset

Varsinais-Suomessa koronapandemia on kiihtymisvaiheessa ja tapausmäärät kasvavat selvästi. Suunenäsuojainta tulee käyttää kaikissa julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää.

#UkiLiikkuu - vastaa kyselyyn ja vaikuta!

#UkiLiikkuu - Aktiivisemman arjen ohjelma

Ole mukana rakentamassa aktiivisempaa arkea Uuteenkaupunkiin.

Vastaa kyselyyn ja vaikuta: https://uusikaupunki.fi/ukiliikkuu

Voit voittaa:

Varsinais-Suomi edelleen koronapandemian kiihtymisvaiheessa: huomiota yli 20 henkilön yleisötilaisuuksien turvalliseen järjestämiseen

Uudenkaupungin koronavirus tiedote.

Koronapandemia kiihtyy edelleen Varsinais-Suomessa. Ilmaantuvuus kasvoi lokakuun alussa hyvin nopeasti, mutta kiihtymisen vauhti on nyt hieman taittunut.

Tiistaina 20.10. kokoontunut alueellinen koronaryhmä suosittaa, että yli 20 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokoontumisia järjestetään sisätiloissa ja rajatuissa ulkotiloissa vain, kun tapahtumanjärjestäjä pystyy varmistamaan osallistujien turvallisuuden.

Vesikatkos Viikaisten- ja Rauhankadulla 20.10.2020 klo 9 - 13

Uudenkaupungin Vesi ilmoittaa vesikatkosta
Vedenjakelun keskeytys Viikaistenkadulla kiinteistöillä numerot 10 - 16 j

Ota kantaa, kuka on Uudenkaupungin vuoden seuratyöntekijä

Vuoden seuratyöntekijäksi voi ehdottaa henkilöä, joka on tehnyt tai tekee edelleen merkittävää liikunnan taustatyötä Uudessakaupungissa. Henkilö voi olla seuran puheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, nuorisovetäjä/-ohjaaja, lipunmyyjä, järjestysmies jne. taustahenkilö. Aktiiviurheilijat eivät tule kysymykseen.
Palkinnot jaetaan Varsinais-Suomen Urheilugaalassa. Palkittavat kutsutaan gaalaan vastaanottamaan tunnustusta.

Liukuesteiden hankintaan tarkoitetut ostosetelit jaossa 19.10. alkaen

Usote logo, käsistä muodostuva sydän.

Liukuesteiden ostoon tarkoitettujen 20 euron arvoisten osto-osoitusten jako vuonna 1951 syntyneille uusikaupunkilaisille alkaa 19.10.2020 ja jatkuu vuoden 2021 loppuun asti. Vuonna 1950 syntyneille jaetaan osto-osoituksia vielä vuoden 2020 loppuun asti. Osto-osoituksen voi saada vain yhden kerran.

Osto-osoituksen voi hakea 19.10.2020 alkaen maanantaisin ja perjantaisin klo 10-11.30 Seniorineuvola Kompassista, Zachariasseninkatu 1, Uusikaupunki.