Kumppanuuksilla hyvää elämää -ilta ma 4.2. klo 17:30 Cruselli

Tervetuloa yhdistysten ja seurojen edustajat mukaan Kumppanuuksilla hyvää elämää -iltaan
maanantaina 4.2.2019 klo 17.30 kulttuurikeskus Cruselliin.

Illan teemana Uudenkaupungin uusi sivistys- ja hyvinvointikeskus

• valmistelutilanne

• keskustelua ja ideointia

• kahvitarjoilu

Ilmoittautuminen pe 25.1. mennessä http://bit.ly/kumppanuusilta2019

Kalannin kuntopolun latu käyttökiellossa korjauksen ajan

Kalannin kuntopolulla aloitetaan valaistuksen korjaus heti. Korjaajat sulkevat nauhoilla reitin.
Latu käyttökiellossa korjauksen ajan ja se on käyttökelvoton ennen uutta lunta!

Venepaikkojen varaus kesälle 2019

Venepaikkojen uudelleenvaraus kesälle 2019 on käynnistynyt 15.1.2019 edellisen vuoden varaajille ja varauksia voi tehdä 28.2.2019 klo 10.00 saakka.
Venepaikan varaus ja maksu suoritetaan ensisijaisesti sähköisen varauspalvelun kautta, joka on käytössä 24/7.  Siirry varauspalveluun tästä >

Vapaiden venepaikkojen varaus alkaa tämän jälkeen, tänä vuonna poikkeuksellisesti vasta 4.3. klo 10.00.

Kulttuurikeskus Cruselli 30-vuotta

Kulttuurikeskus Crusellin valmistumisesta tulee tammikuussa kuluneeksi 30-vuotta. Talon rakentaminen aloitettiin 4.5.1987 ja vihkiäisiä vietettiin tammikuussa 1989. Vuosittain Crusellissa järjestetään lukuisia teatteriesityksiä, konsertteja ja kokouksia, joissa vierailee tuhansia ihmisiä. Crusellista onkin muodostunut suosittu kulttuuriväen kohtaamispaikka Uudessakaupungissa.

Kahden nuoren näyttely Crusellissa 8.2. saakka

Kulttuurikeskus Crusellin Liljelundhallissa on 8.1.-8.2.2019 avoinna kahden nuoren taiteilijan näyttely Kuvan kieli.
Sanna Kärkkäinen ja Ronja Hanhioja ovat kolmannen vuosikurssin Kuvataideopiskelijoita Kankaanpään taidekoulusta.
Kärkkäisen pääasiallinen tekniikka on öljyvärimaalaus, mutta näyttelyssä on häneltä esillä myös grafiikkaa. Hanhiojalta näyttelyssä on esillä akryylimaalauksia sekä yhdistelmätekniikkatöitä.

Ulkojäiden ja latujen tilanne

Tällä sivulla voi seurata sekä Uudenkaupungin ulkojäiden että latujen tilannetta. (Päivitetty 16.01.2019)

Ulkojäiden kunnosta tai tilanteesta voi arkisin tiedustella:

puh. 050 5733782

Jätevesiviemärin vuoto 11.1.2019

Kataraumassa Makean veden altaan ranta-alueella on havaittu paineviemärivuoto Ø110mm jätevesiputkessa. Vuotokohta on löydetty väriainekokeiden avulla ja vuotava putki on otettu pois käytöstä. Korjaustyöt tehdään viikolla 3/2019 ja korjaustöiden valmistumiseen asti jätevedet ko. alueelta ajetaan säiliöautolla jätevedenpuhdistamolle.

Jätevesiputken rikkoutuminen on todennäköisesti tapahtunut ruoppaustöiden yhteydessä, mutta tarkempaa syytä selvitellään korjaustöiden edetessä.

Makean veden altaan veden laatua seurataan tehostetusti vesinäytteiden avulla.

Menestyneiden urheilijoiden huomioiminen

Uudenkaupungin liikuntapalvelut huomioi vähintään SM-tasolla sijoittuneet yksilöurheilijat ja joukkueet. Valintavuosi on kalenterivuosi.

Urheilijan tai joukkueen tulee sijoittua kolmen parhaan joukkoon SM-, PM- tai sitä korkeamman tason kisoissa esim. EM-kisoissa.

Lisäksi valitaan vuoden junioriurheilija (18-vuoden ikään asti) ja vuoden urheilija. Vuoden urheilijat valitsee Hyvinvointi- ja vapaa-aika-lautakunnan nimeämä työryhmä.

Rakennuspiirustuksia Lupapiste kaupasta

Uudenkaupungin rakennusvalvonnassa on otettu käyttöön Lupapiste kauppa, joka on verkossa toimiva asiointipalvelu. Sieltä voi ostaa rakennusvalvonnan arkistoon tallennettuja rakennuspiirustuksia eli esimerkiksi pääpiirustuksia ja erityissuunnitelmia (KVV-, IV- ja rakennesuunnitelmia) hintaan 5€ /kpl.
Palvelusta on saatavilla pääsääntöisesti tuoreempaa aineistoa, mutta vanhemman aineiston digitointi on käynnissä.
Mikäli et löydä haluamaasi aineistoa, voit lähettää palvelun kautta aineistopyynnön suoraan kunnan rakennusvalvontaan.

Vesikatkos Santtion, Saarniston ja Hiun alueella 9.1. - 10.1.2019

Tiedote päivitetty 9.1.2019 klo 17.20

Vesijohtovuodon korjaustöissä sattuneen runkoputken uuden ja entistä isomman rikkoutumisen vuoksi vesikatkoalue joudutaan laajentamaan. Suljettava alue koskee Santtiota, Saarnistoa ja Hiun aluetta. Vedenjakelu katkeaa klo 17.30 ja palautuu heti korjaustyön valmistuttua. Arvioitu valmistuminen on yön tai torstaiaamun aikana. Vettä voi hakea vesilaitoksen seinässä olevasta vesipostista osoitteesta Nervanderinkatu 9.

Pahoittelemme aiheutunutta häiriötä ja kiitämme ymmärryksestä.

-----------