Erityislasten ja nuorten nuokkari ja liikuntakerho

Uudenkaupungin liikuntapalvelut järjestää yhteistyössä Uudenkaupungin Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry:n
kanssa nuokkari ja liikuntakerhon erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille.
Kerho kokoontuu joka keskiviikko klo 16.00 – 18.00.
Lisätietoja Heidi Vuori puh. 050 552 5432, heidi.vuori@uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin liikuntapalvelut järjestää erityisryhmien uintikerhon,
kerho kokoontuu uimahallilla keskiviikkoisin klo 17.00 – 17.45.
Kausimaksu 20 € + uintimaksu.

Ulkojäiden ja latujen tilanne

Tällä sivulla voi seurata sekä Uudenkaupungin ulkojäiden että latujen tilannetta. (Päivitetty 17.01.2019)

Ulkojäiden kunnosta tai tilanteesta voi arkisin tiedustella:

puh. 050 5733782

Kumppanuuksilla hyvää elämää -ilta ma 4.2. klo 17:30 Cruselli

Tervetuloa yhdistysten ja seurojen edustajat mukaan Kumppanuuksilla hyvää elämää -iltaan
maanantaina 4.2.2019 klo 17.30 kulttuurikeskus Cruselliin.

Illan teemana Uudenkaupungin uusi sivistys- ja hyvinvointikeskus

• valmistelutilanne

• keskustelua ja ideointia

• kahvitarjoilu

Ilmoittautuminen ke 30.1. mennessä http://bit.ly/kumppanuusilta2019

Liity kuvataidenäyttelyiden kutsuvieraslistalle

Siirrymme vuoden 2019 aikana lähettämään Kulttuurikeskus Crusellin Liljelundhallin taidenäyttelyiden avajaiskutsut sähköisinä. Mikäli haluat saada näyttelykutsuja ja -tiedotteita, jätä meille sähköpostisi. Sähköpostiosoitetta ei käytetä muihin tarkoituksiin. Klikkaa tästä linkistä ja jätä tietosi.

Sähköpostilistan rekisteriselosteeseen pääset täältä.

Venepaikkojen varaus kesälle 2019

Venepaikkojen uudelleenvaraus kesälle 2019 on käynnistynyt 15.1.2019 edellisen vuoden varaajille ja varauksia voi tehdä 28.2.2019 klo 10.00 saakka.
Venepaikan varaus ja maksu suoritetaan ensisijaisesti sähköisen varauspalvelun kautta, joka on käytössä 24/7.  Siirry varauspalveluun tästä >

Vapaiden venepaikkojen varaus alkaa tämän jälkeen, tänä vuonna poikkeuksellisesti vasta 4.3. klo 10.00.

Kulttuurikeskus Cruselli 30-vuotta

Kulttuurikeskus Crusellin valmistumisesta tulee tammikuussa kuluneeksi 30-vuotta. Talon rakentaminen aloitettiin 4.5.1987 ja vihkiäisiä vietettiin tammikuussa 1989. Vuosittain Crusellissa järjestetään lukuisia teatteriesityksiä, konsertteja ja kokouksia, joissa vierailee tuhansia ihmisiä. Crusellista onkin muodostunut suosittu kulttuuriväen kohtaamispaikka Uudessakaupungissa.

Kahden nuoren näyttely Crusellissa 8.2. saakka

Kulttuurikeskus Crusellin Liljelundhallissa on 8.1.-8.2.2019 avoinna kahden nuoren taiteilijan näyttely Kuvan kieli.
Sanna Kärkkäinen ja Ronja Hanhioja ovat kolmannen vuosikurssin Kuvataideopiskelijoita Kankaanpään taidekoulusta.
Kärkkäisen pääasiallinen tekniikka on öljyvärimaalaus, mutta näyttelyssä on häneltä esillä myös grafiikkaa. Hanhiojalta näyttelyssä on esillä akryylimaalauksia sekä yhdistelmätekniikkatöitä.

Jätevesiviemärin vuoto 11.1.2019

Kataraumassa Makean veden altaan ranta-alueella on havaittu paineviemärivuoto Ø110mm jätevesiputkessa. Vuotokohta on löydetty väriainekokeiden avulla ja vuotava putki on otettu pois käytöstä. Korjaustyöt tehdään viikolla 3/2019 ja korjaustöiden valmistumiseen asti jätevedet ko. alueelta ajetaan säiliöautolla jätevedenpuhdistamolle.

Jätevesiputken rikkoutuminen on todennäköisesti tapahtunut ruoppaustöiden yhteydessä, mutta tarkempaa syytä selvitellään korjaustöiden edetessä.

Makean veden altaan veden laatua seurataan tehostetusti vesinäytteiden avulla.

Menestyneiden urheilijoiden huomioiminen

Uudenkaupungin liikuntapalvelut huomioi vähintään SM-tasolla sijoittuneet yksilöurheilijat ja joukkueet. Valintavuosi on kalenterivuosi.

Urheilijan tai joukkueen tulee sijoittua kolmen parhaan joukkoon SM-, PM- tai sitä korkeamman tason kisoissa esim. EM-kisoissa.

Lisäksi valitaan vuoden junioriurheilija (18-vuoden ikään asti) ja vuoden urheilija. Vuoden urheilijat valitsee Hyvinvointi- ja vapaa-aika-lautakunnan nimeämä työryhmä.

Rakennuspiirustuksia Lupapiste kaupasta

Uudenkaupungin rakennusvalvonnassa on otettu käyttöön Lupapiste kauppa, joka on verkossa toimiva asiointipalvelu. Sieltä voi ostaa rakennusvalvonnan arkistoon tallennettuja rakennuspiirustuksia eli esimerkiksi pääpiirustuksia ja erityissuunnitelmia (KVV-, IV- ja rakennesuunnitelmia) hintaan 5€ /kpl.
Palvelusta on saatavilla pääsääntöisesti tuoreempaa aineistoa, mutta vanhemman aineiston digitointi on käynnissä.
Mikäli et löydä haluamaasi aineistoa, voit lähettää palvelun kautta aineistopyynnön suoraan kunnan rakennusvalvontaan.