Julkiset tilat pysyvät Uudessakaupungissa suljettuina 3.3. saakka

Uudenkaupungin koronavirus tiedote.
Uudenkaupungin kaupungin vapaa-ajan ja harrastustoiminnan tilat pysyvät suljettuina 3.3. saakka. Terveyslautakunta päätti asiasta kokouksessaan 4. helmikuuta. Alueen epidemiatilanne on edelleen huolestuttava eikä julkisten tilojen avaaminen ole mahdollista.

Suljettuina ovat kaupungin sisäliikuntasalit, kuntosalit, uimahalli, jäähalli, museo, kirjasto, kulttuurikeskus Cruselli, Demotila sekä kierrätyskeskus.

Lasten ja nuorten harrastustoiminta kaupungin tiloissa voi jatkua, kunhan noudatetaan uusia opetus ja kulttuuriministeriön ja THL:n antamia turvaohjeita. Vakka-opiston kurssitoiminta jatkuu etäopetuksena.

Kaupungin nuorisotiloissa toiminta jatkuu rajoitetusti voimassa olevat turvaohjeet huomioiden. Sisätiloissa voi oleskella korkeintaan kymmenen henkilöä kerrallaan. Nuorilta edellytetään omien kasvomaskien käyttöä ja kaikessa toiminnassa huomioidaan kahden metrin turvavälit.
Nuorisotilojen toiminta korona-aikana

Myös kirjaston lainaustoiminta jatkuu erityisjärjestelyin. Kirjastotilat pysyvät yleisöltä suljettuina, mutta asiakkaat voivat noutaa kirjastosta etukäteen varaamaansa aineistoa.
Kirjaston lainaustoiminta korona-aikana