Jaana Suksi aloittanut co-working -työtilan vetäjänä

Jaana Suksi
Etätyö- ja co-working -tilan vetäjänä aloitti elokuussa raumalainen Jaana Suksi. Hän liittyi Ukipoliksen projektipäälliköiden joukkoon toteuttamaan Ukin Solmu-hanketta, jonka tehtävänä on kehittää co-working -työtilasta pysyvä konsepti Uuteenkaupunkiin.
 
Jaanalla on reilu 20 vuoden kokemus erilaisten alueellisten projektien vetämisestä. Viimeiset viisi vuotta hän on työskennellyt kestävän kehityksen teemaan liittyvissä hankkeissa. Lisäksi hän on käynyt Kiinassa opiskelemassa, kuinka tehdä bisnestä Aasiassa.
 
Uusikaupunki oli hänelle entuudestaan tuttu hyvästä golfkentästä, mutta muuten kaupunki on uusi tuttavuus. Sukunimensä mukaisesti hän odottaa innolla hiihtoputken avautumista ja suksien mukaan ottamista työkeikoille. Meren ja pienvenesataman läheisyys, laadukkaat ravintolat ja kahvilat, kiinnostavat putiikit sekä ihana puutalomiljöö, erikoismuseot ja laaja harrastustarjonta luovat houkuttelevan toimintaympäristön yhteisölliselle työtilalle. Työtila avattiin jo kesäkuussa, jotta kesäasukkaat löytäisivät tilan ja niin on myös käynyt. Tilaa käyttää jo nyt säännöllisesti noin 20 etätyöläistä. 

Koulukadun tila tarjoaa myös hyviä neuvottelutiloja, joiden kysyntä kasvaa jatkuvasti tietoisuuden lisääntyessä. Neuvottelutilojen tietotekniikka mahdollistaa myös etäyhteyttä vaativat kokoukset. Ukin Solmu-hankkeen aikana tiloja kehitetään entistäkin paremmiksi asiakaskokemusten ja tarpeiden pohjalta. Monia hyviä ideoita onkin jo tullut ja palautetta otetaan jatkuvasti vastaan. Tiloille saadaan lähiaikoina myös uusi nimi ja logo. 

Yhteisöllinen työtila on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–15. Muuna aikana tilan saa käyttöön kulkukortilla, jota voi tiedustella puhelimitse 044 7732 214 tai coworking@ukipolis.fi

Tervetuloa tutustumaan paikanpäälle, jos tarvitset ergonomisesti hyvää työtilaa tai kokouspaikkaa”, toivottaa Jaana.