Hiun alueelta varattavaksi kaksi omakotitonttia

Kaupunki tarjoaa varattavaksi kaksi omakotitonttia Hiun asuntoalueelta Hiunniityntien ja Niittypuronkujan varrelta.
Tonttien rakennusoikeus on toisella 240 ja toisella 300 ka-m2 ja niiden suurin sallittu kerrosluku on kaksi.
Tonttien neliöhinta on 13,63 €/m2 ja vuosivuokra 5 % tontin hinnasta indeksiin sidottuna.
Tontit ovat ensisijaisesti vuokratontteja, mutta rakentamisen jälkeen on mahdollisuus ostaa tontti omaksi.

Varattavaksi voi anoa seuraavia tontteja:
  • 19-35-1 , pinta-ala 1945m2   (Niittypuronkuja)
  • 19-35-4 , pinta-ala 1873m2   ( Hiunniityntie)

Varausaikaa on 30.4. 2018 saakka ja varaus tehdään sähköisesti tällä sivulla olevasta linkistä.
Mikäli samalle tontille tulee useita varauksia, asia ratkaistaan arpomalla. Varauksesta ilmoitetaan varaajalle toukokuun alkupäivinä sähköpostilla, minkä jälkeen varaaja vahvistaa varauksensa maksamalla 300€ varausmaksun. Tontti varataan suunnittelua varten 6 kuukaudeksi.

Vapaana olevat tontit on rajattu kaavakartalle puneella.
Yhteystiedot:
Palvelusihteeri Saila Wilenius