Uudenkaupunkin Museo
Museo

Herrasväen käytöskoulua museossa

Keskiviikkoisin, 4.7.-8.8. välisenä aikana klo 11 museon piharakennuksessa järjestetään lapsille suunnattu työpajatuokio. Tänä kesänä opiskellaan jälleen herrasväen käyttäytymistapoja. Noin tunnin kestävässä käytöskoulussa tutustutaan entisajan herrojen, neitien ja rouvien elämään. Merikaupungin porvarisperheessä lapsille opetettiin entisaikaan jo pienestä pitäen hyvät tavat.

Oppaan johdolla lapset opettelevat niin tervehtimis- kuin puhuttelutapojakin, harjoittelevat kävelykepin ja viuhkan käyttöä jne.

Herrasväen käytöskoulu järjestetään siis keskiviikkoisin klo 11 alkaen. Työpajaan ei tarvitse ilmoittautua, liput ostetaan Wahlbergin museotalon lipunmyynnistä ja työpaja pidetään museon piharakennuksessa (tila ei ole lämmitetty).

Käytöskoulun hinta on 5€ / lapsi.

Lapsiperheet