Harrastusmessuilta potkua vapaa-aikaan

Etsitkö itsellesi uutta innostavaa vapaa-ajan puuhaa? Uudenkaupungin kaupungin hyvinvointi- ja vapaa-aikapalvelut järjestää lauantaina 24.9. Uusikaupunki Areenalla kaikille avoimet Harrastusmessut, joissa pääsee tutustumaan eri seurojen ja yhdistysten tarjoamaan harrastustoimintaan.

Tapahtumassa on mukana lähes parikymmentä eri vapaa-ajan toimijaa. Toiminnallisilla pisteillä on mahdollista kokeilla esimerkiksi erilaisia soittimia, pesäpallon lyömistä, piruettilaudoilla tasapainoilua, tandem-suksilla hiihtämistä, pulmapelejä, temppuratoja ja hurjaa vauhtia pomppivan pingispallon perässä juoksemista. Tai ehkäpä uusi harrastus löytyykin vaikkapa kirjastoauton tarinoiden uumenista tai VPK:n toiminnasta?

Tapahtuman tavoitteena on auttaa mahdollisimman monia kuntalaisia löytämään omannäköistään tekemistä vapaa-ajalle. Harrastustoimijat on kutsuttu saman katon alle, jotta mahdollisuuksien kartoittaminen ja eri lajien kokeileminen olisi vaivatonta ja kivaa.

– Harrastuksen merkitys niin lapselle kuin aikuisellekin on suuri. Mielekäs harrastus tuo iloa sekä sosiaalisia suhteita ja lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta. Harrastaminen tuo sisältöä elämään ja on suuri voimavara arjessa, sanoo Uudenkaupungin kaupungin liikuntapalvelujen vastaava Taru Joutsa-Huutola

Aamupäivällä harrastuspisteillä kiertävät koululaiset osana lauantaista koulupäiväänsä, kaikille avoin messutapahtuma alkaa klo 13.

Harrastusmessut järjestetään Uusikaupunki Areenalla ja sen ympäristössä. Harrastuspisteet sijaitsevat sisähallissa ja keinonurmella sekä koulun yläpihan kääntöpaikalla. Myös Uudenkaupungin ampumahallilla, osoitteessa Hitsaajankuja 3, on avoimet ovet messujen ajan.

Messut ovat avoinna kaikenikäisille ja tapahtumaan on vapaa pääsy. Kulku saliin on alakautta, niin sanotun Pohitullin lipan alta. Pysäköintipaikka sijaitsee jäähallin pihalla.

Harrastusmessut Uusikaupunki Areenalla lauantaina 24.9. klo 13-15. Lisätietoa messupäivän ohjelmasta: https://www.facebook.com/events/619152589597460

Lapsiperheet
Nuoret