Uudenkaupungin Vesi

Häiriötiedote: Vesikatkos Merimiehenkadulla 17.6.2021 klo 12.30 - 18.00

Uudenkaupungin Vesi ilmoittaa vesikatkosta
Tiedote päivitetty 17.6.2021 klo 15.59

Vesi juoksee taas keskeytysalueen asukkaille. Muistathan juoksuttaa vettä kunnes se kirkastuu. Katso lisätietoja miten toimia vesikatkon jälkeen.

-------------
Merimiehenkadulla tänään havaitun vesijohtovuodon korjaustöiden vuoksi vedenjakelu joudutaan keskeyttämään Merimiehenkadun kiinteistöillä nro 32 - 38 klo 12.30 - 18.00.

Veden aikaisempi kytkentä on mahdollista.

Vesikatkon aikana alueen asukkailla on mahdollisuus hakea vettä omiin astioihin Nervanderin vesilaitokselta, Nervanderinkatu 9, olevasta vesipostista.

Korjaustyön jälkeen käyttöönoton yhteydessä putkistosta saattaa irrota saostumia ja ruostetta, mikä voi aiheuttaa veden sameutta ja värillisyyttä. Nämä eivät ole terveydelle haitallisia, mutta voivat tukkia hanojen ja pesukoneiden sihtejä ja liata pyykkiä. Siksi suosittelemme veden juoksuttamista, kunnes se kirkastuu. Astian- ja pyykinpesukoneita ei suositella käytettävän heti veden toimituksen alettua.

Katso lisätietoja miten toimia vesikatkon jälkeen.

Pahoittelemme aiheutuvaa häiriötä.

Lisätietoja päivystysnumerosta 02 8451 2112