Haetaan palveluseteliyrittäjiä Uudenkaupungin vammaispalvelujen henkilökohtaiseen apuun 1.4.2018 alkaen

Uudenkaupungin sosiaalilautakunta on päättänyt ottaa käyttöön palvelusetelin vammaispalvelun henkilökohtaisen avun ostopalveluissa 1.4.2018 lukien.  Palveluseteli on yksi henkilökohtaisen avun järjestämistapa. Palvelusetelillä asiakas hankkii avun valitsemaltaan, kunnan hyväksymältä yksityiseltä palveluntuottajalta. Palvelussa noudatetaan sosiaalilautakunnan hyväksymää sääntökirjaa.

Palvelusetelituottajaksi on jatkuva haku ympäri vuoden. Hakemuslomake ja henkilökohtaisen avun sääntökirja löytyvät alla olevasta linkistä. Kaikki palvelusetelin sääntökirjan edellytyksiin sitoutuvat sekä pyydetyt kriteerit täyttävät palveluntuottajat hyväksytään palvelusetelituottajaksi ja ilmoitetaan kaupungin ylläpitämällä listalla.

Lisätietoja antavat vammaispalveluohjaaja Kirsi Hannula, puh. 050 567 2267 ja sosiaaliohjaaja Suvi Laurila, puh. 044 085 2050.

Henkilökohtaisen avun sääntökirja 2018
Hakemus henkilökohtaisen avun tuottajaksi