Haemme henkilöstöjohtajaa

Nykyisen henkilöstöjohtajamme siirtyessä uusiin haasteisiin etsimme Uudenkaupungin kaupungin palvelukseen uutta henkilöstöjohtajaa.

Vene ajaa pitkin uudenkaupungin kaupunginlahtea kesällä.

Henkilöstöjohtajana vastaat kaupungin henkilöstöstrategisesta valmistelusta ja operatiivisesta täytäntöönpanosta sekä yhtenäisestä henkilöstöpolitiikasta. Johdat ja teet henkilöstötyötä kaikissa työsuhteen elinkaaren vaiheissa ja varmistat, että henkilöstötyö on tasalaatuista. Toimit palvelukeskusten ja työterveyshuollon kumppanina ja vastaat neuvottelu- ja yhteistoiminnasta henkilöstöjärjestöjen kanssa. Valmistelet henkilöstöasiat tarvittaessa kaupunginhallitukselle. Vastaat työhyvinvointipalveluista, henkisestä työsuojelusta ja työturvallisuuden kehittämisestä. Henkilöstön ja johtamisen kehittäminen ja koulutus sekä henkilöstöviestinnän ohjaaminen ovat osa työtäsi.

Henkilöstöjohtajana toimit hallinto- ja elinvoimapalveluihin kuuluvien henkilöstöpalvelujen palvelualueen johtajana ja samalla kuuden ammattilaisen esihenkilönä sekä kaupungin johtoryhmän jäsenenä. Kaupungin johtoryhmässä keskeisiä tavoitteitamme ovat strategian mukaisesti hallittu kasvu, hyvä elämä ja kehittyvä yhteistyö.

Ennen kaikkea tuot henkilöstöjohtamiseen osaamista ja näkemystä, jolla varmistetaan #UKI20300- strategian mukaisesti henkilöstömme osaaminen ja hyvinvointi.
 

Mitä odotamme Sinulta?

Henkilöstöjohtajan viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme virkaan valittavalta HR-osaajalta laaja-alaista henkilöstöasioiden hallintaa.

Eduksi katsotaan kokemus julkishallinnon ja erityisesti kunta-alan vaativista henkilöstöhallinnon johtamis- ja kehittämistehtävistä.

Arvostamme hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Nautit ihmisten kanssa toimimisesta. Olet innostava ja osallistava esimies. Luot tasapainoa mahdollisissa haasteellisissakin tilanteissa ja säilytät silti tarvittaessa jämäkkyytesi. Rakennat aktiivisesti hyvää yhteistyötä. Kehität uutta ja nautit kehittymisestä. Pystyt samaan aikaan viemään eteenpäin niin strategisia asioita kuin käytännön työtehtäviäkin. Et kauhistu suurtakaan työmäärää, vaan kykenet priorisoimaan ja saamaan aikaan valmista aikataulussa, vaikka on monta rautaa tulessa.
 

Mitä tarjoamme Sinulle?

Sinua odottaa itsenäinen, vastuullinen tehtävä, jossa saat laajasti kehittää henkilöstöjohtamista. Uudessakaupungissa on erinomaiset työnteon edellytykset hyvässä työyhteisössä. Hienossa kasvavassa seutukaupungissamme on oikeenlaista kemiaa. Toimintaamme kuvastavat yhteisöllisyys, tavoitteellisuus, rohkeus ja luottamus.


Lisätietoja ja hakemukset tehtävään: www.kuntarekry.fi

Hakuaika päättyy 9.9.2021 klo 11.00