Hae jäseneksi sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakasfoorumiin

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut sekä TYKS Vakka-Suomen sairaala kokoavat yhteisen asiakasfoorumin – hae jäseneksi asiakasfoorumiin vuodelle 2019

Uudenkaupungin terveyskeskuksen vastaanotto

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut sekä TYKS Vakka-Suomen sairaala kokoavat yhteisen asiakasfoorumin vuodelle 2019 ja haku foorumin jäseneksi alkaa 4.3.2019. Hakuaikaa on 17.3.2019 asti.

Asiakasfoorumin jäseneksi voi hakea Webropol-kyselyn avulla osoitteessa:
tai paperisella lomakkeella, joita on saatavana TYKS Vakka-Suomen sairaalan potilaspalvelupisteestä ja Aktivointikeskus Puustista (Liljalaaksonkatu 10).

Foorumin avulla pyritään vahvistamaan asiakkaiden osallisuutta toiminnan kehittämisessä. Foorumi toimii ensimmäisessä vaiheessa vuoden 2019 loppuun ja tämän jälkeen sen toimintaa arvioidaan ja tehdään suunnitelma jatkosta. Asiakasfoorumikokoontumisia on vuoden aikana 4-5.

Asiakasfoorumi on mukana palveluiden ja toimitilojen kehittämisessä. Kevään toiminnassa pääsee mukaan muun muassa niin sanotulle prosessikävelylle, jossa arvioidaan TYKS Vakka-Suomen sairaalan opasteita ja niiden toimivuutta. Lisäksi toimintavuoden aikana käsitellään esimerkiksi sosiaali- ja terveyskeskuksen brändiä.

Asiakasfoorumin taustalla vaikuttavat Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin strategia 2019–2020, Uudenkaupungin strategia sekä Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen brändin palvelulupaus, jotka kaikki korostavat asukkaiden osallistumis- ja vaikutusmahdollisuuksien lisäämistä.

Asiakasfoorumin käynnistämisestä ja alkuvaiheen työskentelystä vastaavat TYKS Vakka-Suomen sairaalan koordinoiva ylihoitaja Riikka Maijala, Uudenkaupungin yhteistoiminta-alueen koordinoiva osastonhoitaja Jaana Rantala ja sosiaalikeskuksen aikuissosiaalityön tiimivastaava Teija Ahokas.

Lisätietoja:

Teija Ahokas