Liikunta

Haastepyöräily-kampanja on päättynyt (1.5.-26.6.)

Kampanjassa pyöräiltiin yli miljoona kilometriä

Tämän vuoden Haastepyöräily kampanjassa poljettiin yhteensä 1 083 155 km pyöräilykilometriä. Haastepyöräilyn suoritukset kirjattiin pääsääntöisesti mobiilikirjauksina, mutta myös pyöräilykortteja ja kirjausvihkoja oli käytössä osassa kunnissa. Haastepyöräilyn nettisivulla oleva kuntarankinglaskuri toimii vuoden loppuun asti ja syksylläkin on erilaisia pyöräily tapahtumia, jossa Haastepyöräily mobiilisovellus toimii kirjausalustana.

Vapusta juhannukseen järjestettävässä perinteisessä Haastepyöräily -kampanjassa on mukana 41 kuntaa, jotka kisailivat kolmessa eri sarjassa. Tulokset ja sijoituksen määrää poljetut kilometrit suhteutettuna kaupungin / kunnan asukaslukuun.

Haastepyöräily kampanjassa alle 5000 asukkaan sarjan voitti Karvia, yli 5000 asukkaan sarjan Huittinen ja yli 10 000 asukkaan sarjan Eura.

Uudessakaupungissa poljettiin yhteensä 27 928 kilometriä. Haastepyöräilyn suoritukset kirjattiin pääsääntöisesti mobiilikirjauksina ja tilannetta pystyi seuraamaan reaaliaikaisesti, mutta mukana oli myös muutama pyöräilykortti.

Uudenkaupungin kampanjassa järjestetyn arvonnan palkinnot ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittaneille. Kirjatuista tuloksista voit kysyä liikuntapalveluista.

Mobiilisovellus on ympärivuotinen

Maksuton mobiilisovellus toimii vuoden ympäri. Se sopii kaiken ikäisille ja tasoisille pyöräilijöille ja sinne voi kirjata minkä pituisen pyöräilymatkan vaan, joka jää ylös omaan historiaan.

Tarkemmat kampanjan tiedot löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/haastepyoraily.