Gritbird-lintu saapui Leijonapuistoon

Kuvassa Gritbird-lintu, kuntoilulaite aikuisille
Gritbird-lintu saapui Uudenkaupungin Leijonapuistoon. Leikkipuistossa on nyt tarjolla aikuisillekin oma laite, jossa voi tehdä erilaisia jumppaliikkeitä samalla kun seurailee lasten leikkejä. Laite soveltuu kaiken ikäisille ja kuntoisille yli 140 cm pitkille nuorille ja aikuisille. Siinä on mahdollista suorittaa yli 20 liikettä, joiden vaikeusastetta voi muokata oman kunnon ja taitojen mukaan. Vastuksena laitteessa käytetään ainoastaan omaa kehonpainoa ja liikkeitä voidaan helpottaa tai vaikeuttaa oman tason mukaisesti asentoa ja tukipisteitä muuttamalla.

Laitteen vieressä on opastaulu, jossa tarkempia ohjeita sekä muutama hyviä perusvinkki harjoitteluun.
Lisää liikkeitä löytyy YouTubevideoilta:
Laitteen puistoon lahjoittivat Eläkeliiton Kalannin yhdistys, Kansallisten Senioreiden, Uudenkaupungin eläkeläisten ja Uudenkaupungin eläkkeensaajien yhdistykset. Varat on kerätty kuntotanssitoiminnalla.

Kuvassa Gritbird-laitteen ohjetaulu