Nuorten kesätyöpaikat 2018

Uudenkaupungin kaupungin tukemat ja järjestämät kesätyöpaikat vuonna 2018

Kaupungin oman organisaation kesätyöpaikat
Kaupungin kesätyöpaikkoja voivat hakea tänä vuonna nuoret, jotka ovat syntyneet 1.9.2000 - 31.12.2002.

Yritystukipaikat
Yritystukikelpoisia ovat tänä kesänä nuoret, jotka ovat syntyneet 1.1.1998 - 31.12.2002 välisenä aikana.

Lue lisää täältä

Kaavoja nähtävillä 18.1.-19.2.2018

Seuraavat kaavat ovat  nähtävillä  asianosaisten kuulemista  varten:

Asemakaavat:

- III kaupunginosan korttelin 14 tontin 1 asemakaavan muutos ilmoitetaan vireille tulleeksi sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelma  ja kaavaluonnos ovat nähtävillä.
Kaava koskee em. tonttia Myllymäen reunalla.

- Sybimarin korttelin asemakaavan muutos on nähtävillä
Kaava koskee korttelia 14 Sannon kaupunginosassa.

Ranta-asemakaavat:

Vauvauinti-info lauantaina 17.2.

Seuraava vauvauinti-info järjestetään uimahallin kokoustilassa la 17.2.2018 klo 12.30.

Uusi vauvauintiryhmä aloittaa 24.2.2018 klo 9.00.

Huomioithan, että uuteen vauvauintiryhmään ilmoittaudutaan vain infotilaisuudessa!

Aiemmin vauvauinti-infoon osallistuneille, uusille vauvauimareille, riittää pelkkä ilmoittautuminen.

Lisätietoja kahviosta, puh. 050 420 5203, uimahalli@uusikaupunki.fi

Luistelukentät kunnossa

Ulkojäät ovat nyt hyvässä kunnossa. Seuraa ajankohtaista tilannetta linkistä;
Ulkojäiden ja latujen tilanne

Uusikaupunki mukana Matka 2018 -messuilla

Messujen suurimmalla yhteisosastolla, hallissa 6, ovat mukana lisäksi Turku, Naantali, Kaarina, Parainen, Kemiönsaari, Salo, Hanko, Raasepori, Rauma, Pori sekä Ahvenanmaa. Meren ympäröimä, yli 400-vuotta vanha Uusikaupunki esittäytyy messuilla täynnä tekemistä  olevana matkakohteena ympäri vuoden. Historialliset puutalokorttelit, vaikuttava luonto, mielenkiintoiset nähtävyydet ja tapahtumat, palvelevat puodit sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet, jotka kaikki sijaitsevat lyhyen välimatkan päässä toisistaan.

Venepaikkojen varaaminen

Venepaikkojen uudelleenvarauskausi on alkanut 15.1.2018.
Käy uudistamassa oma venepaikkavarauksesi nettivarauspalvelussa 29.3. mennessä.

Myös muutamia viime vuodelta vapaaksi jääneitä paikkoja on jo nyt varattavissa. Lisää paikkoja vapautuu mahdollisesti 29.3. jälkeen.

Siirry varauspalveluun tästä >>>

Varauspalvelussa on tarkemmat ohjeet paikkojen varaamisesta.

Vakka-Suomen valokuvaajien näyttely Crusellissa

Vakka-Suomen valokuvaajien facebook –ryhmä muodostui muutaman uusikaupunkilaisen valokuvauksen harrastajan ideasta kuutisen vuotta sitten. Facebook-ryhmän kuvauksena on ”Vakka-Suomen valokuvaajat -ryhmä on tarkoitettu niin ammattilaislle kuin harrastajillekin ja kaikille valokuvan ja visuaalisen kulttuurin ystäville. Nauttikaamme kuvista ja kuvaamisesta”.

Vapaamuotoisessa ryhmässä on nyt lähes 900 jäsentä, jotka toiset aktiivisemmin kuin toiset, jakavat ryhmässä itse ottamiaan valokuvia.

Vintrin ja Vohdensaaren veneportit on suljettu

Makean veden altaalla veneileville tiedoksi, että veneilykausi altaalla on päättynyt.

Vohdensaaren ja Vintrinrauman sulkuportit on suljettu 12.1.2018 lähtien talven ajaksi. Portit avataan taas veneilijöille keväällä jäiden lähdettyä.

Toivotamme kaikille leppoisaa kevään odotusta.

Poikkeukselliset liikennejärjestelyt Vakka-Suomen kadulla 15.1. klo 8 -18.1.2018 klo 9

Poikkeukselliset liikennejärjestelyt koskevat Vakka-Suomen kadun ja Alisenkadun sekä Ylisenkadun risteyksiä seuraavasti:

- Vakka-Suomen kadun yli ei voi ajaa Alisenkadun risteyksessä
- Kääntymisrajoituksia Vakka-Suomen kadun / Alisenkadun risteyksessä
- Kääntymisrajoituksia Vakka-Suomen kadun / Ylisenkadun risteyksessä

Vesihuollon viemärisaneeraus jatkuu viimeistelytöillä ja sujutettuun viemäriin tehdä ns. välitilan täyttö. Työstä johtuen joudumme jälleen tekemään väliaikaisia liikenteenohjausjärjestelmiä Vakka-Suomen kadulle

Muovinkeräys laajenee, Älä jätä järkeä -tietoiskuvideo

Muovinkeräys laajenee, ympäristövideo Älä jätä järkeä-sarjassa opastaa muovinkeräykseen.