Vintrin veneportteja käytetään poikkeuksellisesti altaan pinnan säätelyyn

Vintrin veneporttia käytetään poikkeuksellisesti veden juoksuttamiseen makean veden altaasta

18.12.2017 – 31.12.2017  välisenä aikana merenpinnan tason sen salliessa.

Alueella liikkuvia kehoitetaan erityiseen varovaisuuteen voimakkaasti virtaavan veden vuoksi.

Portit eivät ole veneilijöiden käytössä.

Lisätietoja juoksutuksesta voi tarvittaessa kysyä Uudenkaupungin Veden päivystyksestä puh. 02 84512112

Viemärisaneeraus rajoittaa liikennettä Vakka-Suomen kadulla ma 18.12. klo 8 - ti 19.12. klo 9

Vakka-Suomen Vesi saneeraa pääviemäriään Vakka-Suomen kadulla. Saneeraustyön vuoksi joudutaan tekemään poikkeuksellisia liikennejärjestelyitä Vakka-Suomen kadun ja Ylisenkadun sekä Vakka-Suomen kadun ja Alisenkadun risteyksissä.

Poikkeavat liikennejärjestelyt ovat käytössä
maanantaista 18.12.2017 klo 8 – tiistaihin 19.12.2017 klo 9

Vaikutukset risteyksien ajosuuntiin:

Ylisenkadun ja Vakka-Suomen kadun risteys

Joulunajan poikkeavat aukioloajat kaupungin palveluyksiköissä

Useimmat Uudenkaupungin kaupungin palveluyksiköistä ovat suljettuina joulun aikana 27.12. - 29.12.2017.
Päivystyksistä ja muista palveluista saa tiedot kaupungin puhelinvaihteesta, puh. 02 845 151 arkipäivinä klo 8 - 16.

Ilmoitetut, pääsäännöstä poikkeavat aukioloajat

Uudenkaupungin yhteistoiminta-alueen terveyskeskus

Uudenkaupungin pääterveysasema toimii normaalisti arkipäivisin.

Ranta-asemakaavoja nähtävillä

Ranta-asemakaavoja on asetettu nähtäville 14.12.2017 - 15.1.2018 väliseksi ajaksi.

Kaavaehdotukset:
  • Sauko-Mustakarta-Koivuniemi2 (Kukainen)
  • Matala-Sunholma-Varesmaa  (Vanhakartano)
  • Iso-Pirkholma 3 (Iso-Pirkholma)

Kaavaluonnokset:
  • Pamprinniemi (Ketteli)
  • Kittamaa 2 (Vanhakartano)
Kaava-aineistoihin voi tutustua tarkemmin kaupunkisuunnittelun nettisivuilla Kaavoja vireillä/nähtävillä >

Ilmoita vesimittarilukema Kulutus-web palvelussa

Vuosittaiset vesimittarilukukortit on postitettu Uudenkaupungin Veden asiakkaille viikolla 48.
Pyydämme ilmoittamaan lukeman 7.1.2018 mennessä.

Lukeman voit ilmoittaa kätevästi Kulutus-Web palvelun kautta.

Kulutus-Web

Palveluun kirjautumiseen tarvitset kulutuspisteen numeron ja mittarinumeron. Kulutuspisteen numero ja mittarinumero löytyvät mittarinlukukortista tai laskusta.
Palvelun kautta voit lähettää myös lisätietoja olosuhteiden muutoksista.

Äänestä kaunein joulukuusi

Äänestys on juuri meneillään maakunnan kauneimman joulupuun tittelistä.
Olisiko Uudenkaupungin joulukuusi nyt se kaunein?

Torin kuusi on tänä vuonna tavallinen metsäkuusi ja se haettiin Kalannin Kaanaantieltä. Kaadettaessa sillä oli pituutta n.17 metriä.
Katso kaikki kuusiehdokkaat Uudenkaupungin Sanomien sivuilta ja äänestä omaa suosikkiasi.
Äänestysaikaa on 20.12. saakka.

Kauneimmaksi äänestetty joulukuusi palkitaan kunniakirjalla.

Uimahallin sarjalippujen alennusmyynti 16. - 22.12.

Hyvä joululahjaidea pukinkontiin, perinteinen sarjalippujen alennusmyynti alkaa
lauantaina 16. 12 ja päättyy 22.12.

Kaikista sarjalipuista -10%

Junaile keskelle puutalokaupungin tunnelmallista joulua!

Haapamäen museoveturiyhdistyksen jouluiset museojunat puksuttavat kaksi edestakaista vuoroa Turusta Uuteenkaupunkiin lauantaina 9.12. Lähde nostalgiamatkalle vaikka jo heti aamulla ja vietä puutalokaupungissa koko päivä, tai poikkea joulutunnelmassa vain pikaisesti. Nähtävää ja koettavaa riittää koko päivän ajaksi!

Ampaise aamujunalla...

Uudet kesällä 2017 kuvatut viistoilmakuvat internetkarttapalvelussa

Ilmakuvaus lennettiin koneella Cessna c177 cardinal
Tämän vuoden alkukesästä kuvatut viistoilmakuvat ovat nyt katsottavissa kaupungin internetkarttapalvelussa.
Kuvaus kattaa koko Uudenkaupungin kunnan alueen ja kuvaussuunta on lännestä itään.
Aikaisemmat kuvaukset ovat vuodelta 2012, kuvaussuunta etelästä pohjoiseen ja vuodelta 2015, kuvaussuunta pohjoisesta etelään.

Uudet kesällä 2017 kuvatut viistoilmakuvat internetkarttapalvelussa

Ilmakuvaus lennettiin koneella Cessna c177 cardinal

Kaikki ilmakuva-aineistot  ja paljon muuta on katsottavissa kaupungin internetkarttapalvelussa.

Siirry internetkarttapalveluun klikkaamalla karttaikkunasta Suurenna kartta