Lasten- sekä äitiys- ja perhesuunnitteluneuvoloiden yhteystiedot muuttuvat

Vauva kuva

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen yhteistoiminta-alueen lasten- sekä äitiys- ja perhesuunnitteluneuvoloiden yhteystiedot muuttuvat
1.3.2021 alkaen.

Jatkossa neuvolaan saa yhteyden takaisinsoittopalvelun kautta maanantaista torstaihin kello 8-15 ja perjantaisin 8-14 välisinä aikoina. Palvelun tavoitteena on sujuvoittaa asiointia niin asiakkaiden kuin ammattilaistenkin näkökulmasta. Asiakkaalle pyritään soittamaan takaisin saman päivän aikana. Poikkeustilanteista tiedotetaan erikseen.

Sihyn esite luettavissa verkossa

Sihy-esitteitä pöydällä
Uusikaupunkilaisiin talouksiin jaettu sivistys- ja hyvinvointikeskusta esittelevä esite ei ole tavoittanut kaikkia kuntalaisia. Erityisesti mainoskieltotaloudet ovat jääneet jaon ulkopuolelle.
Esitteeseen on kerätty faktaa ja käyttäjien kommentteja tulevasta monitoimijatalosta.

Esitteen voi lukea kaupungin sihyn verkkosivuilla https://uki.fi/sihy

Mikäli haluaa esitteen printtinä, sen voi noutaa Palvelupiste Passarista, Rauhankatu 10 arkisin klo 9-15.

Uudenkaupungin kaupungin koronatiedote viikko 8

Koronainfo
Harrastustoiminnan ja vapaa-ajan koronarajoitusten lievennykset tulevat Uudessakaupungissa voimaan 4.3.2021 alkaen. Tartuntataudeista vastaava lääkäri Minna Helenius muistuttaa, että vaikka rajoituksia nyt osittain lievennetään, tartuntatilanteen kehittymistä seurataan tiiviisti ja muutoksiin reagoidaan tarvittaessa herkästi.

Ranta-asemakaavaehdotus Lepäisten Heikkilä nähtävillä

Lepäisten Heikkilän ranta-asemakaavan muutosehdotus virallisesti nähtävillä 25.2. - 29.3.2021

Kaavoitettava alue sijaitsee Tärtössä Pernunkarintien varrella ja sen pinta-ala on yhteensä noin 1,5 hehtaaria. Kaavamuutoksella on tarkoitus muuttaa lomarakennuspaikka vakituisen asumisen rakennuspaikaksi sekä kasvattaa rakennusoikeutta rakennusjärjestyksen sallimalle tasolle.
Kaavoitus koskee kiinteistöä Tärtönnokka 895-431-2-62 sekä osaa määräalaa 895-431-2-113-M602.

IT IS TIME TO SIGN UP FOR PRESCHOOL

Seikowin päiväkoti
Next autumn from 11.8.2021 starts preschool for children born in 2015. Signing up for preschool happens through our web site with
electronic form (Esiopetus = Preschool, kirjaudu sähköiseen esiopetushakemukseen). All the children, also those who are in day care now,
has to sign up for preschool. Preschool time is 4 hours daily. If you need day care in addition to preschool, you have to fill out application for that.
All the families in Uusikaupunki who have a child born in 2015, will receive a letter concerning preschool.

ILMOITA LAPSESI ESIKOULUUN

Ensi syksynä on vuorossa 2015 syntyneiden lasten esikoulu alkaen 11.8.2021.
Ilmoittautuminen tapahtuu ensisisijaisesti sähköisesti nettisivuillamme kohdassa Esiopetus.
Pyydämme huomioimaan että myös tällä hetkellä varhaiskasvatuksessa olevien lasten on
ilmoittauduttava esiopetukseen. Mikäli noin 4 tuntisen esiopetuksen lisäksi tarvitaan päivähoitoa,
on myös erikseen täytettävä varhaiskasvatushakemus.

Satsaus, joka vahvistaa Uuttakaupunkia

Suomalaisten kuntien kehitys on valitettavan vahvasti eriytynyt. Monella pikkupaikkakunnalla sinnitellään selviytymisen rajoilla. Jarrut pohjassa tulevaisuuttaan odotteleva kunta on jo näivettymisen tiellä.

Meillä Uudessakaupungissa on kuitenkin toivoa ja mahdollisuuksia. Ja me haluamme vahvistaa niitä entisestään. Uusikaupunki on kaupunki, joka etsii ratkaisut ja visioi pitkälle. Me emme ole jääneet rannalle ruikuttamaan, vaan haluamme huolehtia siitä, että Uusikaupunki profiloituu dynaamisena ja kehittyvänä seutukaupunkina.

Osallistu nimikilpailuun - Sihynä tunnettu monitoimijatalo kaipaa nyt virallista nimeä

Havainnekuva Sivistys- ja hyvinvointikeskuksesta lintuperspektiivi

Uuteenkaupunkiin rakennetaan uusi sivistys- ja hyvinvointikeskus, joka nyt tunnetaan nimellä Sihy. Kutsuva ja inspiroiva monitoimijatalo kokoaa yhteen kaikki kaupunkilaiset vauvasta vaariin – oppimaan, harrastamaan, liikkumaan ja viihtymään. Nyt talolle pitää kuitenkin löytää näppärä nimi. Auta meitä ja kerro oma nimiehdotuksesi!

Yli 85-vuotiaiden ja 1. lääketieteelliseen riskiryhmään kuuluvien 18-69-vuotiaiden koronarokotukset jatkuvat viikolla 8

Uudenkaupungin koronavirus tiedote.
Vuonna 1936 tai tätä aiemmin syntyneiden sekä 1. lääketieteelliseen riskiryhmään kuuluvien 18-69-vuotiaiden koronarokotukset jatkuvat viikolla 8.

Koronarokotusajat viikolle 8 avautuvat varattaviksi perjantaina 19.2. klo 12.00. Osa ajoista on varattavissa sähköisessä ajanvarauspalvelussa ja osa ajoista jaetaan rokotuspuhelimeen jo soittaneille. Jos olet soittanut koronarokotteen ajanvarausnumeroon, niin soittosi on huomioitu ja olet jonossa. Soitamme rokotettaville järjestyksessä aina, kun rokotusaikoja avataan.