UIMAHALLI AVAA OVET 3.8.

Uimahallin toiminta käynnistyy 3.8.

Uudenkaupungin uimahalli avataan tänä syksynä poikkeuksellisesti kaksi viikkoa normaalia aiemmin kesän tauon jälkeen.

Rajoitukset tapahtumien järjestämisesta ovat poistuneet

Väkeä toritapahtumassa
Superlauantai 1.8. aloittaa vilkkaan tapahtumakuukauden Uudessakaupungissa.

Rajoitukset tapahtumien järjestämiseen ovat poistuneet ja suuretkin yleisötapahtumat ja kokoontumiset ovat sallittuja. Viikonvaihteessa järjestetään mm. MiniFarmi-Kukkamessut, Kesäkuun Kutonen ja Tul Toril -Kulttuuritori. Lisää vinkkejä viikonlopun viettoon löytyy kaupungin verkkosivujen tapahtumakalenterista ja tapahtumajärjestäjien omilta verkkosivuilta.

Uudenkaupungin koronainfo löytyy Kaupunki ja hallinto -osiosta.

Kulttuuritori avaa teematorisarjan

Pete Poskiparta, duo Iiris & Päivi ja Nurminen Bros
Elokuun ensimmäinen Tul toril -tapahtuma järjestetään lauantaina 1.8. aamuyhdeksästä alkaen! Kesäisten teematorien sarjan avaa kulttuuritori – luvassa on perinteitä kunnioittaen monenlaista viihdykettä kaikenikäisille.

Tiedote ulkopaikkakuntalaisille vapaa-ajan asukkaille

Tapahtuman pääsyliput
Keväällä postitetussa mökkiläiskirjeessä lähetetyt MiniFarmi-Kukkamessut liput käyvät sellaisenaan 1.-2.8.2020 siirtyneeseen tapahtumaan.
Lisätietoja Palvelupiste Passarista, passari@uusikaupunki.fi tai 050 420 5260.

Lue tapahtumasta https://www.minifarmi.fi/

Tervetuloa teematoreille elokuussa!

Pump track-rata torilla
Kesälauantain suosittuja Tul toril -teematoreja järjestetään elokuussa! Uudenkaupungin kaupunki toteuttaa tänä vuonna typistetyn viiden torin sarjan. Monet tutut ja hyväksi havaitut toriteemat viettävät välivuotta poikkeuksellisen kevään vuoksi.

Uusikaupunki tekemässä historiansa suurinta investointia - Helsingin Sanomat kirjoitti aiheesta

Kaupunginlahden rannalla

Helsingin Sanomat kirjoitti artikkelissaan Uudestakaupungista ja sen autotehtaasta sekä kaupungin historian suurimmasta investointipäätöksestä.

Uudenkaupungin Veden asiakaspalvelu kesällä 2020

Uudenkaupungin Veden asiakaspalvelu on suljettu 13.7.-7.8.2020. Tavoitettavissa jälleen 10.8.2020 alkaen sähköpostitse vesihuolto@uusikaupunki.fi  tai puhelimitse 050 366 6588.

Laskutuksen asiakaspalvelu on suljettu 13.7.-24.7.2020. Tavoitettavissa jälleen 27.7.2020 alkaen sähköpostitse vesilaskutus@uusikaupunki.fi  tai puhelimitse 040 718 9960.

Uudenkaupungin Veden palveluista/töissä olevista henkilöistä saat tiedon puhelinvaihteesta 02 845 151 arkisin klo 8-16.

Kesäkulkurit tanssivat Uudessakaupungissa

Kesäkulkurit, tanssijat Anniina Ukkonen ja Evgeny Kostyukov, lepäävät puiston penkillä.

Läntinen tanssin aluekeskuksen tukema Kesäkulkurit-tanssikiertue on ilahduttanut Varsinais-Suomen ja Satakunnan yleisöjä vuodesta 2010 lähtien. Tänä vuonna kolmetoista kuntaa kattava kiertue sai alkunsa Uudestakaupungista, jossa he esiintyivät palvelukotien asukkaille ensi kerran perjantaina 3.7. ja uudestaan maanantaina 13.7.

Apuvälinelainaamo muuttaa väistötiloihin

Kuva soten ikoni, käsistä muodostuva sydän

Terveyskeskuksen apuvälinelainaamo muuttaa väistötiloihin keskiviikon 1.7.2020 aikana. Aukioloaikoihin ja lainaamon toimintaan ei tule muutoksia.

Väliaikaiset tilat sijaitsevat edelleen osoitteessa Välskärintie 2 A, mutta sisäänkäynti muuttuu. Uusi sisäänkäynti on A-talon julkisivun puolelta matalan siiven päädystä, entisen työtuvan ja keittiön tiloihin johtavasta ovesta. Välittömästi sisäänkäynnin edessä on P-paikkoja.

Popsauta rohkeasti!

Hauska ananas ja aurinkolasit
Kesälauantain Pop Up -tapahtuma järjestetään lauantaina 25.7. klo 10-14. Hyvän mielen lauantai on yhteisöllinen, koko kaupungin yhteinen tapahtuma, joka tuo iloa niin kuntalaisille kuin vierailijoillekin!