Buusti Myllymäellä

Aktivointikeskus Puusti viettää aamupäivän 23.4. klo 9.30-12 siivoamalla Myllymäen puistoaluetta. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä kaupungin viherpalveluiden kanssa. Tervetuloa mukaan!

Myllymäen puisto
Uudenkaupungin viherpalvelut ja Aktivointikeskus Puusti ovat viritelleet talven aikana yhteistyötä ja sen lähtölaukauksena järjestetään aamupäivätalkoot Myllymäellä maanantaina 23.4. klo 9.30-12. Tarkoituksena on kerätä roskia, oksia ja haravoida aluetta vapuksi kuntoon.  Tapahtumaan osallistuvat työpajan, kierrätyskeskuksen ja mielenterveyskuntoutuksen porukat. Tervetulleeksi haravan varteen toivotamme myös aktiiviset kaupunkilaiset. Tavoitteena on saada myllymäelle noin 50 hengen porukka.
Jatkossa, kesän aikana, Puustin toimijaryhmät avustavat viheryksikköä kiertämällä sekä Myllymäen, että kalastuspuiston aluetta säännöllisesti.