Asiantuntijuus ja arvot rohkeasti esiin – Uudenkaupungin sosiaalipalvelut järjestää täysin uudenlaisen henkilöstöpäivän

kuvituskuva U-sote amazing race
Uudenkaupungin sosiaalipalvelut järjestää täysin uudenlaisen henkilöstöpäivän Amazing Race -tyyliin Uudessakaupungissa perjantaina 22.11.2019 klo 8.00-16.00.

Amazing Race -päivän aikana sosiaalipalveluiden henkilöstö kisaa sekä testaa tietojaan ja taitojaan hyvän sosiaalipalveluperiaatteemme hengessä. Päivän päätteeksi palkitaan kisan voittaja.

“Kisan avulla haluamme tuoda palvelulupaukset mahdollisimman nopeasti käytännön tekemiseemme sekä kertoa minkälaisia olemme ja kuinka palvelemme asiakkaitamme. Kolme tärkeintä lupaustamme ovat rohkeus, ystävällisyys ja osaaminen”, toteaa sosiaalityön johtaja Marika Lehtinen.

Yllätyksellisyyden säilyttämiseksi tehtäviä ei paljasteta henkilöstölle etukäteen. Päivän tapahtumia voi seurata Uudenkaupungin sosiaalipalveluiden Facebook- ja Instagram-kanavilla, joille päivitetään kuvia ja videoita kisatunnelmista koko päivän ajan.

Uudenkaupungin sosiaalipalvelut on osa U-sotea.

Lisätietoja:
Sosiaalityön johtaja Marika Lehtinen,