Ympäristönsuojeluviranomaisen kuulutukset, hakemukset ja päätökset

Ympäristönsuojeluviranomaisen kuulutukset, hakemukset ja päätökset 2020

Hakija Asia Toiminta Hakemus Päätöspv Käsittelyvaihe
Sora ja kallio Heinonen Oy Päätös meluilmoituksesta

Sihyn tiedotustilaisuus to 17.9.2020

Tervetuloa kaikille avoimeen tiedotustilaisuuteen!

Sivistys- ja hyvinvointikeskuksen tiedotustilaisuus pidetään torstaina 17.9. klo 16.30 alkaen Demotilassa (Pohjoistullikatu 11).

Aiheena ovat Sihyn energiaratkaisut ja elinkaarirakentaminen ja paikalla ovat mm. SRV:n asiantuntijat sekä Arkkitehdit von Boehm-Renell.

Osallistua voi joko suoratoistolinkin kautta tai menemällä paikan päälle.

Linkki lähetykseen>>

Nuorten ääni kuuluviin Omilla Hoodeilla

Kaksi tyttöä viettämässä aikaa Myllymäellä.
Komediaryhmä Justimusfilms on innostamassa nuoria tuomaan esiin omia ajatuksiaan ja huippupaikkoja omasta kotikaupungistaan. Kyseessä on ensi viikon maanantaina alkava Omat Hoodit -haastekampanja, joka on suunnattu 25 seutukaupungin nuorelle.

Uudenkaupungin nuorisopalvelut nuorisotyönviikon tunnelmissa

Valtakunnallista nuorisotyönviikkoa on vietetty tällä viikolla. Viikon tarkoituksena on nostaa valtakunnallisesti eri toimijoiden tekemää nuorisotyötä esille ja lisätä tietoa nuorisotyön eri muodoista. Usein kohdataan ajatus, että riittää kun nuorisotalon ovet avataan, niin nuorisotyö on tehty, mutta työmme on paljon monipuolisempaa kuin mitä se päältä näyttää.

Miten hyvin tunnet Uudenkaupungin kadunnimet?

Karttapalvelussa karttataso katunimien aihepiireistä ja -alueista

Testaa tietosi ja tutustu karttapalvelun uuteen tasoon Kadunnimien aihepiirialueet.

Uudessakaupungissa on asemakaavoitettuja katuja noin 350 kpl.
Asemakaavan laatimisen yhteydessä tie, katu, kuja tai polku saa nimen, joka kaavan voimaantulon jälkeen
otetaan käyttöön. Uudenkaupungin, Lokalahden ja Kalannin taajama-alueilla on tie-loppuisia nimiä 130 kpl, katu-loppuisia 38 kpl, kujia 112 kpl ja polkuja 54 kpl.

Vesikatkos Sannaisten vesiyhtymän alueella 15.9.2020 klo 9-13

Uudenkaupungin Vesi ilmoittaa vesikatkosta
Vesijohtoverkoston muutostöiden takia joudutaan vesi katkaisemaan Sannaisten vesiyhtymän alueella tiistaina 15.9.2020 klo 9-13.
Keskeytys koskee Jokisivuntien,  Kainunkujan, Katinantien, Mikolankujan, Laaksolanpolun, Rohijärvenkujan, Rohijärventien ja Sannaistentien kiinteistöjä.

Keskeytysalueen asukkailla on mahdollisuus hakea vettä omiin astioihin Kalannin paloasemalla, Pruukintie 5 tai Nervanderin vesilaitoksella, Nervanderinkatu 9, olevasta vesipostista.

Alisenkadun katusuunnitelmaehdotus

Alinenkatu katusuunnitelma
Alisellekadulle laadittu katusuunnitelma välille Liljalaaksonkatu-Koulukatu on edennyt ehdotusvaiheeseen. Katuosuudesta suunnitellaan kävelypainotteista hidaskatua, jossa kaikki tienkäyttäjäryhmät liikkuvat kadulla samassa tasossa. Ajoneuvoliikenne pysyy edelleen yksisuuntaisena (idästä länteen) ja polkupyörillä ajatetaan jatkossakin molempiin suuntiin.

Katusuunnitelmaehdotus pidetään nähtävillä 10.9. – 12.10.2020 välisen ajan.

Uudenkaupungin Veden asiakastyytyväisyyskysely 31.8-13.9.

Uudenkaupungin Vesi toteuttaa vesihuollon asiakastyytyväisyyskyselyn 31.8. - 13.9.2020 välisenä aikana. Toivomme, että vastaatte kyselyyn ja autatte meitä kehittämään toimintaamme.

Kiitos jo etukäteen vastauksestanne!

Internetkyselyyn pääset tästä: https://q.surveypal.com/uudenkaupunginvesi

Osalle asiakkaistamme lähetämme sähköpostikutsun. Kutsun saajat on valittu sattumanvaraisesti meille sähköpostiosoitteensa ilmoittaneista.

Seuraa kaupunginvaltuuston kokousta suorana 7.9.

Esityslista ja puheenjohtajan nuija.
Seuraa suoraa lähetystä kaupunginvaltuuston kokouksesta. Kokoustallenteet katsottavissa YouTube-kanavallamme myös jälkikäteen. Siirry lähetykseen alla olevaa linkkiä klikkaamalla.

Valtuuston kokouksen videolähetys 7.9.2020 klo 18.30 Kulttuurikeskus Cruselli

Tutustu kokouksen esityslistaan