Aluehallitus esittää Varsinais-Suomen hyvinvointialueen johtajaksi Tarmo Martikaista

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen kunnat kartalla

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen tiedote 19.04.2022

Varsinais-Suomen aluehallitus esittää hyvinvointialueen johtajan virkaan DI, MBA Tarmo Martikaista. Virka on tarkoitus täyttää 15. elokuuta alkaen. Valinnasta päättää aluevaltuusto keskiviikkona 27.4.2022.

Nimitystä valmisteli aluehallituksen asettama toimikunta, johon kuuluivat Sanna Vauranoja, Niina Alho, Jouni Mutanen, Jukka Kärkkäinen, Laura Kaarniharju, Janina Andersson, Niklas Guseff sekä Saija Rintala.

– Valintatoimikunta päätyi Martikaiseen yksimielisesti. Näkemys perustuu kokonaisarviointiin, jossa otimme huomioon työkokemuksen, koulutuksen, haastattelut ja henkilöarvioinnin, sanoo aluehallituksen puheenjohtaja Sanna Vauranoja.

Tehtävään saatiin kaikkiaan 13 hakemusta.