Aikuisten vastaanotto Hakametsässä

Aikuisten vastaanotto Arvo jalkautuu Hakametsän kerhotilalle (Tammitie 1) 7.3.2019 alkaen torstaisin klo 13-17.

Sosiityön työntekijöitä ja kokemusasiantuntijoita
Onko sinulla huoli, johon et tiedä mistä hakea apua tai avun hakeminen on vaikeaa? Kaikenlaisten kysymysten kanssa voit tulla 7.3. alkaen torstaisin Tammitie 1:een klo 13-17. Voit myös ihan vaan poiketa vaihtamaan kuulumisia ja juomaan kupin kahvia. Kerhotilalla on paikalla Uudenkaupungin sosiaalityön ammattilaisia ja kokemusosaajia.
Aikuissosiaalityön sosiaalityöntekijät, sosiaaliohjaajat ja aikuisten vastaanotto Arvo sosiaali- ja terveystoimen yhteisenä palveluna jalkautuu Hakametsän kerhotilalle joka torstai klo 13-17. Jalkautumisen ajatuksena on kohdata asukkaita ja mahdollisia asiakkaita heidän omassa toimintaympäristössään ja tarjota ohjausta ja neuvontaa.

Aikuissosiaalityön avoin liikuntaryhmä
Aikuissosiaalityön avoin liikuntaryhmä aloittaa toimintansa 5.3.19 Uudenkaupungin Urheilukeskuksessa. Se toteutuu joka tiistai klo 13-14 ja ryhmässä on mahdollisuus pelata sulkapalloa tai osallistua ohjattuun kuntosalitoimintaan.
Ryhmä on kohdennettu asiakkaille, jotka eivät taloudellisen tilanteen tai muun haasteen vuoksi pysty osallistumaan muuhun ryhmäliikuntaan tai omaehtoiseen harrastamiseen. Liikuntaryhmästä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Aikuisten vastaanottoon 040 6637001.