Aikuisten vastaanotto Arvo

Maanantaina vietettiin Arvon avajaisia ja kiitämme lämpimästi kaikkia meitä muistaneita ja tervehtimässä käyneitä. Runsaslukuisen ja lämpimän vastaanoton myötä on hyvä aloittaa työskentely.

Avajaiskukkia
”Arvon mekin ansaitsemme…” aikuisten vastaanotto Arvo avasi ovensa asiakkaille tällä viikolla.
Vastaanotto on suunnattu 18-64-vuotiaille uusikaupunkilaisille.
Voit olla yhteydessä aikuisten vastaanottoon, kun:
  • Sinulla on haasteita taloudellisessa tilanteessa, työllisyysasioissa, asumisessa tai arjenhallinnassa
  • Olet huolestunut omasta tai läheisesi päihteiden käytöstä
  • Olet huolestunut mielialastasi tai jaksamisestasi
  • Olet kohdannut elämässäsi kriisin

Palvelu on maksutonta ja luottamuksellista. Yhteyden saat soittamalla p.040-6637001 arkisin klo 8-15:30 tai voit asioida ilman ajanvarausta ma, ti, to ja pe klo 10-15:30 ja ke 9-12.

Aikuisten vastaanotto on sosiaali- ja terveystoimen yhteinen palvelu. Vastaanotolla työskentelee moniammatillinen tiimi, johon kuuluu lähihoitaja, sairaanhoitaja ja sosiaalityöntekijä.
Aikuisten vastaanoton kautta saat palvelu- ja hoidontarpeesi arvioitua ja sinut voidaan ohjata tarvitsemiisi palveluihin joustavasti ja nopeasti. Vastaanotolla yhdessä työntekijän kanssa pohditaan tilannettasi ja tarvittavia tukitoimia.