Aikuisten vastaanoton avajaiset Puustissa

Aktivointikeskus Puustissa (Liljalaaksonkatu 10) avautuu uusi palvelu Aikuisten vastaanotto Arvo. Avajaispäivää vietetään avoimilla ovilla 24.9.2018 klo 13-16, jolloin voi tutustua koko talon toimintaan. Tervetuloa kahville!

Aikuisten vastaanoton henkilökunta.
Aikuisten vastaanoton avajaisia vietetään Aktivointikeskus Puustissa (Liljalaaksonkatu 10) maanantaina 24.9.2018 kahvitarjoilun ja koko talon avoimien ovien merkeissä.
Aikuisten vastaanotto on sosiaali- ja terveystoimen yhteinen maksuton palvelu, joka on tarkoitettu 18-64 vuotiaille uusikaupunkilaisille. Henkilökuntaan kuuluu lähihoitaja, sairaanhoitaja ja sosiaalityöntekijä. Vastaanotolla yhdessä työntekijän kanssa pohditaan tilannettasi ja tarvittavia tukitoimia. Yhteyden saat 25.9. alkaen soittamalla p.040-6637001 arkisin klo 8-15:30 tai voit asioida ilman ajanvarausta ma, ti, to ja pe klo 10-15:30 ja ke 9-12.
Aktivointikeskus Puustissa toimii myös työpaja Väiski, mielenterveyskuntoutuksen Puustintupa,Kierrätyskeskus ja Laitilan nuorisoverstaan Reitti-hanke.